hiç kız arkadaşım yok, çok mutsuzum?

aşırı yıkık bi soru oldu farkındayım… ama yaş 23, ölsem mezarıma gelecek arkadaşım yok. asosyal biri de değilim. arkadaşlarımla liseden sonra dağıldık. üniversitemde çoğu ders online, okula gittiğimde de bazen oturup muhabbet ettiklerimiz oluyor ama o kadar. onların içinde de kafamın uyuştuğu biri yok. dışarıda görüşemeyiz yani. erkek arkadaşım var, 4-5 yıl oluyor. herşeyim o. sürekli onu darlıyorum, her aktivite için. gerçekten dertleşebildiğim, eğlenebildiğim bir arkadaş edinemiyorum süslüler. kız kıza takılan arkadaş gruplarına o kadar özeniyorum ki.. evlenecek olsam bi tane nedimem yok. aynı durumda olan süslüler var mı, dertleşelim :(

1. Erkek mi arkadaşların süslü yoksa hiç mi arkadaşın yok?

1 aralık 2021 22:43

2. Ay ben seninle arkadaş olim mi

1 aralık 2021 22:51

3. süslü benim sevgilim de yok hahahshf cok kötü durumdayım

2 aralık 2021 00:25

4. yemin ederim ayyyynı. birkaç seneye evlensem düğünüme çağıracak kimse yok, annemlerin arkadaşları falan anca

2 aralık 2021 01:42

5. Anon1 erkek arkadaşım var süslü ama sevgilimle ortak hep onlar, hep ortak buluşuyoruz. Ama onların da çevresinde tanışabileceğim kız yok. onlar bana kız arkadaşın yok mu tanıştır diyorlar, yok jdkdj

2 aralık 2021 05:48

6. anon4 süslü birbirimizin nedimesimi olsak ya ahsjsjs babama falan bazen kızlarla çıkıyorum kız arkadaşımda kalıyorum diyorum, önemli bi günde nerde arkadaşların dicek. Gördüğünüz üzere arkadaşlar hiçbir arkadaşım yok videosundaki çocuk gibiyim jalfıfkf

2 aralık 2021 05:52

7. benim de hiç kız arkadaşım yok ve çok üzülüyorum bu duruma. şöyle sağlam bi arkadaş grubum olsaydı ne sevgiliye ihtiyacım kalırdı ne başka bir şeye

2 aralık 2021 08:53

8. ben de 22 ile en yakın kadın arkadaşı olmayanlar kulübündeyim. ev arkadaşımla çok yakınız ama onun en yakını değilim bence ksflsks bir de koca 4 yıllık bölümde hiç birbirimizin yüzüne bakmayıp mezuniyet pikniğinde can ciğer kuzu olduğum iki kadın arkadaşım var ama biri şehir dışında biri de hem yl yapıp hem günde 10 saat çalışıyor. istanbulda olup kafamız uyacak süslülerle dostluk kuralım yapalım bunu :'''

2 aralık 2021 11:57

9. anon8 izmir'deyim ben süslü aynı şehirde olsaydık görüşürdük :( izmir'de olup görüşmek isteyen varsa bi alkol içip dertleşebiliyosak, anlaşamadığım kimse olmaz:d

5 aralık 2021 00:54