hiç normal bir tip olmasına rağmen çok yakışıklı biriyle sevgili olan oldu mu?

biliyorum çok saçma, garip bir soru ama hep merak etmişsindir. çevresinde böyle çiftler ya da direkt böyle bir ilişkiye sahip olan var mı? şimdi kişiliği iyidir falan diyecekseniz hem iyi kalpli olup hem güzel olanlar ya da hem kültürlü hem güzel olan bir sürü kız var. çekicilik mi? muhabbet mi? nasıl etkileniyorlar? diyelim ki hem kültürlü hem yetenekli hem başarılı hem de çok yakışıklı biri. sevgili olacağı kızda ne gibi özellikler çeker onu?

1. güzellik çeker bir defa orası kesin. kendi çok yakışıklıysa ben de çok uğraştım ama dönüp bakmıyor. beğenemedi sanırım.

1 mart 2018 00:45

2. başlıktaki benim. erkek arkadaşımla ilk buluşmalarımızda birlikte o kadar fazla eğlenir, o kadar fazla gülerdik ki kışın göbeğinde üşümemek için sokaklarda yürür sabahlardık. perişan olur donardık ama asla ayrılmak istemezdik çünkü sanki iki lego parçası gibi tık diye uymuştuk birbirimize. muhabbetimiz de öyle geçmişten, şimdiden, belirli konulardan falan oluşmazdı, hep saçma sapandı. örneğin birlikte çocuk masalları yazıyorduk daha 2. veya 3. buluşmada. ben 2 cümle söylüyordum, o iki cümle söylüyordu, böyle ilerliyordu falan mesela. birlikte saçmalayabiliyorduk. yani kısaca bir insanı etkilemek için tek tek kategorik olarak öyle genel kültür, bilgi, şu bu gerekmiyor. genel olarak birçok şeyin bir birleşimi olarak "kişilik"lerin uyuşması meselesi.

1 mart 2018 00:52

3. hiçbir zaman oyle mukemmel fizige ve guzelliğe sahip biri olmadım ama 2 sevgilim oldu 2 si de okulun ve hatta şöyle diyebilirim (küçük ve belli kişilerin birbirini tanıdığı bir şehirde) yaşadığım için şehrin rövaçta olan adamlarıydı diyebilirim. yani karışık olduysa şöyle diyeyim ortalama tipim ve balık etliden azcık fazlaca fiziğimle okulun en yakışıklı bulunan en beğenilen çocukları sevgilim oldu hep. ben de sohbete bağlıyorum son anonimin dediği gibi özellikle 2. sevgilimle kış günü dona dona da olsa arkadaşlık evremizde 20 dakikalık yolu yürüye yürüye dolana dolana 2 3 saatte gittiğimizi bilirim. evet dışgörünüşe de bakıyorlar hatta aşırı derecede bakıyorlar hatta arkadaşımıın annesi bana "kızım sen de hep en talep görenleri buluyosun sonra kızlar sıkıntı yaratıyo" demişti, her şey dış görünüş değil velhasıl kelam ama evet ilk bakılan o bence. şahsen ben 2. sevgilime ilk gördüğümde aşık olmuştum sonra aynı çevreye girip ortak arkadaşlar bularak arkadaş oldum falan filan.. saçma sapan karışık oldu ama başlıkta anlattığınız benim yani..

1 mart 2018 01:43

4. Peki 6. Anonim nasıl aynı çevreye girdiniz? Gerçekten saygı duydum size. Bu arada diğer cevap veren herkese de teşekkürler.

1 mart 2018 01:53

5. Eski ve tek sevgilim bulundugum semtin en gozde cocuklarindan birriydi okumuyordu ama maaddi durumlari cok iyidi ve bilirsiniz bazi kizlar icin bu bile yeterli oluyor o yuzden gercekten begeniliyordu kizlarda cok talep goruyordu. Kucuktuk gerci o zaman beni disarfa gorup begenmisti faceden eklemisti oyle konusmaya basladik ve sohbetimden cok etkilendi yeni de tanissam bir insanla enerjim uyusursa cok guzel akiyor sohbetim gercektrn karsimdaki doyum aliyor. Sonra bayagi boyle her gun sohbet etmeye basladik bulustuk sevgili olduk her sey guzeldi. Ama zaman gectikce ve o da buyuyup olgunlastikca artik elindeki guclerin farkina vardi sahip olduklariyla daha fazla sey elde edebilecegini dusundu ve beni gozden cikardi. Tipi vardi parasi vardi agzi cok iyi laf yapardi ve bu kombinasyona sahip erkekler icin sasirtici olmayan sey tabiki gozu didarda olmaktir. Capkinliklari ihanetleri ile bas edemeyince artik bitti tabiki iliski. Simdi bile korkuyorum hem yakisikli hem zengin erkekler ile olmaya gercekten oyle ozguvenli oluyorlar ki siz ne kadar guzel olsanizda altinda eziliyorsunuz bi muddet sonra. Beni digerlerinden col farkli bulurdu cok komik eglenceli ama bi o kadar temiz masum gozuyle bakiyordu oyleydim de fakat kendisi cok degisti 3 sene icerisindr. Boyle tiplerle surdurmek icin ne yaparsaniz yapin suslucum bi muddet sonra bitiyor onlardan dolayi

1 mart 2018 09:04

6. kiloluyum, tipim de eh işte. Görenlerin bu çocuk bu kıza nasıl bakmış yaaa dediği biriyle çıktım. Şu an ayrıyız ama arada o günlerimizin ne kadar güzel olduğunu söyler :) beraber eğlenmek, onu ve hayallerini anlayabilmek bence daha önemli.

1 mart 2018 09:22

7. ben öyleyim. Sevgilim sarışın mavi gözlü ben bildiğin koyu kumral siyah saçlıyım. Yolda insanlar sevgilime dönüp bakar internetten yazan yazana. Fakat benim kazandıgım nokta şu; ben giyimime dikkat ediyorum. Sevgilim giyime pek dikkat etmediği için yan yana olduğumuzda birbirimizi dengeliyoruz. Benim avantajım buydu :d

1 mart 2018 09:55

8. Şimdi soru cevap aparatindaki agresif cevaplar varr tarzı şeylere konu olacağım ama artık ilerleyin canın süslüler. Bu dünyanın en ergence sorusu kimse kusura bakmasın. Tabi ki olunabilir sadece karşınızdakinin tipine bakmazsaniz olabilir. İnsanları sadece güzellik fizik olarak görüyorsunuz sanırım öyleyse olamaz işte. Karakterleriniz uyusuyorsa herkes herkesle sevgili olabilir. Okulun popüler çocuğuna aşık olup liseli liseli şeyler soruyorsunuz shdjkf nasıl aynı çevreye gireceksiniz biliyor musunuz en basiti dmden yürüyün yaa muhabbet akiyorsa zaten gorusursunuz. Dmden yazan kıza cevap vermeyecek erkek yok. Anlaşmak arkadaşlar an las mak bu ilişkileri baslatan şey. Güzel olmak sadece laps diye her yerden flort veriyor. Hoş sohbet olmak daha önemli. Tek fark siz adım atmak durumunda kalırsınız. Sevgilerrr

1 mart 2018 10:39

9. Böyle sorularda asla anlayamadığım bir şey var o da bahsedilen kişinin kime göre güzel olduğu.yani laf olsun diye söylemiyorum bunu ya da aman kimse üzülmesin diye ama o kadar farklı güzellik anlayışı var ki,kültürden kültüre zaten değişiyor ama kişiden kişiye de çok değişir. Arkadaş çevremizde hepimizin çok güzel bulduğu barbie bebek gibi bir kız için en yakın arkadaşım hiç beğenmiyorum çekiciliği sıfır demişti.aynı adam hiçbirimizin beğenmediği başka bir kız için daha güzel bir kız görmediğini söylemişti.

Kaldı ki güzellik yakışıklılık hiçbir ilişki şeklinde önemi olan şeyler değil.sadece cinsellik odaklı ilişkilerde bile değil,siz görüntüye çok önem verdiğinizi söylersiniz ama aslında önem verdiğiniz şey fiziksel çekimdir.bunun da görüntüyle doğrudan alakası yok zaten,o çekim çok farklı bir durum.zaten aklı çalışan insanlarsa eğer kimsenin bellki bir yaştan sonra görüntüye göre seçim yapacağını sanmıyorum

1 mart 2018 13:25

10. evet, ben. şeytan tüyü diyorlar buna. ahaha

ilgi alanları, hobiler çok önemli..

1 mart 2018 14:21