hiç  sanaldan biriyle buluşup beğenilmeyen oldu mu?

benim de konuştuğum biri var ama ya beğenmezse diye korkuyorum fotoğraflarımı (boy/yüz) da gördü ama:(

1. Shop yapmadıysanız ne sıkıntı olabilir ki?

10 ağustos 2018 20:09

2. yok süslü shop yapmıyorum

aynen 2.süslü korktuğum o işte ya beğenmezse falan diye korkuyorum çünkü bu tarz hikayeler çok duydum aslında sanaldan buluşup da beğenilen var mı diye sormalıydım :/

10 ağustos 2018 20:14

3. süslü o daha iyi bence beğenilmemekten :/

10 ağustos 2018 20:18

4. Ben fotoğraflarda aşırı kötü çıkıyorum o yüzden çok rahat oluyorum bunu beğendiyse beni hayli hayli beğenir diye :p

Ama benim beğenmediğim oldu, adamin bedeni tamamen başka çıktı. Bodyshaming niyetiyle demiyorum ama neysen onu gönder biz de bilelim

10 ağustos 2018 20:25

5. Oluyo valla süslü shop yapsan da yapmasan da sonuçta fotoğraflarda 3 tane çektiysen en güzeliğini koyuyorsun, illa iyi ışık yakalıyosun. Ama reelde öylr olmuyo tabi

10 ağustos 2018 20:25

6. artık şey yapıcam sanırım günü kurtarmak niyetiyle en azından güzel bir makyaj+takma kirpik, her erkeğin bir kızda görünce bayılacağı türden giyisiler vs.. madem beğenmedi dişiliğimi kullanırım falan diye düşündüm sdxkjfcugoıhu7y

10 ağustos 2018 20:28

7. kendimin beğenilmediği olmadı ama benim beğenmediğim oldu, süslücüm ve cehennem gibiydi. üstüne bir de sevgili gibi bir şeydik ve yan yana gelince kesin birbirimize uygun olmadığımızı anladım. ben de boy ve yüz olarak fotoğraflarını görmüştüm. bazen olmayabiliyor, çok germeyin kendinizi. zaten ortamda o negatif enerjiyi alırsınız, aldığınız an bir bahane uydurun kalkın gidin. ikinize de zehir etmeye değmez.

10 ağustos 2018 21:42

8. Takma kirpik mi?? Dugune gitmiyorsunuz suslum alt tarafi bir kahve icip biraz sohbet edeceksiniz.  Ayrica begenilip begenilmemek tamamen goruntuyle ilgili degildir. Fotograflar ne kadar iyi olursa olsun gercekte gordugunde insanin basen yine ici isinmaz, yani fiziken begenir belki ama bir seyler uymaz. Butun bunlarin onune takma kirpik takarak gecemezsiniz. Siz oldugunuz gibi olun ve akisina birakin. O zaman karsinizdaki kisiye vereceginiz enerji ve kendinizi kasarak gittiginizde vereceginiz enerji zaten cok farkli olacaktir.

10 ağustos 2018 21:58

9. benim beğenilmediğim oldu iş çıkışıydı öyle seksi bir duruşum makyajım yoktu. o sıralarda da sevgilimden yeni ayrılmıştım ve flört etmeyip gayet arkadaşça muhabbet edince bi daha yazmadı :D yakışıklıydı daha güzellerini bulurum diye düşünmüş olmalı. daha sonra bi işim düşünce yazdım gayet cevap verdi ama. karşılıklı friendzone a attık birbirimizi galiba :D

10 ağustos 2018 22:08

10. Beğenmediğim oldu ama sebeplerim vardı bana kendimi 180 diye tanıtan bey benden kısa çıktı.(gizlinot: 160ım) uzun boylu erkek severim falan da demedim ki neden boyle bir şeye basvurursun yani. He bu arada fotograftakinin aynisi olsaniz bile sanal ortam biraz riskli konuşması, ses tonu, davranışları, mimikleri bunlarin hepsi begenilme açısından bir kriter

11 ağustos 2018 08:12