hoşlanılan erkeğe açılmak ve sonrası?
1.5 aydır görüştüğüm biri var. haftada mutlaka 1 veya 2 kez buluşuyoruz tanıştığımızdan beri. bazen dışarıda içip gezip muhabbet ediyoruz; bazense evde takılıyoruz muhabbet, film, sevişme şeklinde. her şey gayet güzel gidiyor, ancak son buluşmamıza kadar ilişkimiz ya da hissettiklerimiz hakkında hiç konuşmadık, öpüşmeler sevişmeler hep kendiliğinden gelişti. buluşmadığımız günlerde de çok sık konuşamıyoruz çünkü ikimizin de iş temposu oldukça yoğun ve ikimiz de biraz işkolik insanlarız o yüzden karşılıklı olarak anlayışlıyız bu konuda birbirimize. ancak her boşluğumuzda birbirimiz için vakit ayırdık tanıştığımızdan beri. benim bu beyefendiye karşı hislerim biraz yoğunlaşmaya başladı ve artık içim içime sığmıyordu bunu ona söyleyebilmek için. en son geçen gün buluştuğumuzda hafiften de alkolün etkisiyle ona ondan çok hoşlandığımı ve onun benim hakkında ne düşündüğünü duymak istediğimi söyledim. konuyu birdenbire pat diye açınca oldukça afalladı ve böyle şeyleri dile getirmek konusunda çok beceriksiz ve çekingen olduğunu söyledi. en sonunda şöyle bir cümle kurdu "sana düşündüğüm her şeyi söylersem işlerin yönü değişir ve ben bunun bitmesini istemiyorum." diyerek yaklaşıp gözlerime baktı ve dudağımdan öptü; "işte bunun." dedi. ben bundan hiçbir şey anlamadım ve biraz üsteledim, ne yönde değişeceğini sordum. buna cevap verirse de yine aynı kapıya çıkacağını söyledi. "seni henüz yeterince iyi tanımıyorum çünkü ikimiz de yeterince zaman bulamıyoruz. her buluşmamızda birbirimiz hakkında yeni şeyler öğreniyoruz ve bu süreç benim hoşuma gidiyor. ancak şu kadarını söyleyeyim, endişelenmeni gerektirecek hiçbir şey yok, çok endişeleniyorsun, içini rahat tut." dedi. ona başka insanlarla görüşüp görüşmediğini sördum, ben görüşüyorum dedim. (flört ettiğim veya seviştiğim, ancak özel bir hissiyatım olmayan birkaç kişi oldu 1.5 aylık bu süreç içinde.) o da kendisinin kimseyle görüşmediğini, zaten canının da istemediğini söyledi. peki şimdi benim bu durumumu bilmen seni rahatsız etti mi diye sorduğumda "bu senin karar vereceğin bir durum ben karışamam." dedi. ben de ona artık diğer hiç kimseden zevk almadığımı çünkü aklımı sürekli onun meşgul ettiğini söyledim. "başka kimse olmasın, sadece sen ol istiyorum ama senin ne düşündüğünü bilmeden de kendimi daha fazla kaptırmak istemiyorum." dedim. "eğer ne düşündüğümü bilmek istiyorsan şimdilik şunu söyleyebilirim ki sen ne istediğini çok iyi bilen bir hatunsun, çok güçlüsün ve benim en çok hoşuma giden şey de bu. ben her şeyi akışına bırakmayı seviyorum, iş güçten çok bunalıp yorulduğum bir dönemdeydim ve sen çıktın karşıma, bundan dolayı da beni gerçekten mutlu ettin." dedi. sonra biraz eski ilişkilerimiz hakkında vs. konuştuk, daha önce hiç uzun ilişkisi olmadığını öğrendim. bu arada kendisi 29 yaşında, ben ise 28. muhabbetin sonunda yine uzun süre öpüşüp seviştik, ben eve geri dönmek istediğimi söylesem de birlikte uyumak istediğini, gitmemi tercih etmediğini söyledi.ertesi sabah iş olduğundan uyanır uyanmaz beni bıraktı ve işe gittim. o günden beri de hiç konuşmadık (2 gün).
sormak istediklerim şu: "işlerin yönünün değişmesi" derken demek istediği şey sizce ne olabilir? en çok tekrar ettiği, benim de en çok kafamı kurcalayan şey bu oldu, cidden anlamadım. bir de bu konuşmayı yaparak hata mı ettim? benden uzaklaşacak mı bunları söylediğim için? tahminimce götünü kaldırmış oldum, doğrudur. ancak çok ciddi bir ilişki beklentisi içinde olduğumu sanıp korkup kaçmasını da istemem. bunları sadece içgüdüsel olarak söylediğimi, bana bir cevap ya da söz vermek zorunda olmadığını da direk belirtmiştim konuşma sırasında kendisine ama hislerim hakkında bu kadar net konuşmama rağmen kendisinin bu kadar geçiştirme cevaplar vermesi de aşırı huzursuz etti. bir de bir sonraki konuşmayı ben başlatmamalıyım diye düşünüyorum ama beni bir daha arar mı acaba diye de endişe ediyorum. sizce ne düşünüyor ve bu noktadan sonra ben nasıl davranmalıyım?