horary astrolojisinde aynı konu tekrar niye sorulmuyor? benim durumum aynı konuya mı giriyor sizce bir bakın ?

1. Horary araştırdığımda şunu öğrenmiştim. O soruyu sorduğumuz anda gökyüzünde gezegenlerin duruş derecelerine falan bakılıyormuş. o andaki gökyüzü sorunun cevabını içeriyormuş. Ve o yüzden bir soru 1 sene geçmeden tekrar sorulmuyormuş.

Aklıma tam olarak yatmasa da sebebi buymuş.

7 mart 2022 19:35

2. Süslü o zaman horary çok geçersiz bir yorum olmaz mı? Yani şayet gezegenlerin o anki duruşuna göre yorum yapılıyorsa yapılan yorum sadece o an İçin geçerli olmaz mı? O zaman tarih falan vermek de saçma olmaz mı? Yani sonuçta bu gezegenler hep aynı yerde durmuyor ya, o an o duruş derecelerine göre yorum yapılıyorsa iki hafta sonra farklı yönde dursa yapılan yorum geçersiz olmaz mı?

Aynı konudan bir sene geçmeden soru sorulmuyor ya, Benim ilk sorum ilişkiye başlayacak mıyız idi, ikinci sorum ayrıldık tekrar bir araya gelir miyiz şeklinde olacak da aynı soru kategorisine girmiyor değil mi? Kişi aynı kişi ama konular farklı. Sorabilir miyim?

8 mart 2022 15:10

3. Doğru söyledin soru Sahibi süslüm ama inan başka açıklaması var mı bilmiyorum. Aynı anda 2 soru için çoklu horary yapıyorlar. Benim de aklımdan geçti ama hiç denemedim. Çünkü başımdan saçma sapan bir doğum haritası analizi vakası geçti. Parama yazık. O yüzden bir daha bulaşmadım

8 mart 2022 16:40

4. süslü o zaman ben horary sorusu sormaktan vazgeçtim çünkü gezegenlerin o anki duruşuna göre yorum yapılıyorsa anlık yorum almanın manası yok. bu arada aynı konudan 1 yıl içinde iki kere sorunca ne oluyormuş, olumsuz bir şey mi oluyor? ben aynı kişiyi soracaktım ama konular farklıydı. ilki: ilişki olacak mı, 2. ise tekrar barışır mıyız şeklinde idi yani kişiler aynı olsa da aynı konuya girmiyor değil mi

süslü sen ne yaşadın, kime baktırdın?

8 mart 2022 18:32

5. 2li soruda kişiler aynı olsa da sorun olmuyor diye biliyorum süslü.

Ben astrolog ışıl özcan a baktırdım. maalesef dediği tarihte dönüş yapmıyor. Savsaklıyor biraz. Hem dedikleri intermette bir sitede çıkan otomatik yorumlardan farklı değildi. Hep okurdum herkes bir kere doğum haritası analizi yaptırmalı diye ama hevesim kırıldı. Daha bilgili birini bulmak lazım ama instagram çöplüğünde çok zor, hepsi reklam.

8 mart 2022 21:08

6. 2'li soru ne süslü?

süslü ben de gerçek birine danışmak istiyorum ama aşırı uçuk fiyatlar ya. uygur gür'e baktırayım dedim ama aşırı pahalı. en son sorumgeldi'ye atmıştım ama o da hiç tatmin etmedi, kimin yorum yaptığı bile belli değil

9 mart 2022 00:20

7. 2li soru yani 2 tane soru sorabiliyorsun. İnstagram postlarında karşıma çıkıyor hep astrolog sayfalarında. Uygur gür ü ben de düşündüm ama o paraları veremem. Sorumgeldi ye sormayı düşündüm tıpkı senin dediğin gibi kimse cevaplardan tatmin olmamış, biraz araştırmıştım forumlarda.

9 mart 2022 07:55