hostes olmak istiyorum fakat e nabızda psiyatrik muayene tanısı buna engel midir?

şartlarda daha önce hiç psikiyatrik muayene tanısı olmamış değilde teşhis konmamış olması gerektiği yazıyor. sorun olur mu?

1. Yani sence olur mu? Okuduğunu da mı anlamıyorsun? Psikiyatrik teşhis konulabilmesi veya konulamaması için muayene olman gerek değil mi sence de

15 haziran 2023 01:02

2. evet sayın süperzeka. MUAYENE olupta hiçbir rahatsızlığı olmayan insanlar varya hani. TANISI olmayan. Hasta olmayan, MUAYENEYE GİDEN

15 haziran 2023 01:06

3. soruda açıkça belirtmişim zaten okuduğunu bile anlayamayan bi kitle türedi sözlükte son zamanlarda ama hayırlısı

15 haziran 2023 01:07

4. knka teşhis konmuş bir psikiyatrik rahatsızlığının olmaması aranıyor, hiç psikiyatra gitmemiş olmak gibi bir şey aranmıyor. elaleme carlamadan önce sen de okuduğunu anlasan iyi olur

15 haziran 2023 01:14

5. Hizmet sektörüne uygun karakterde olmak da aranıyor.

15 haziran 2023 01:17

6. Muayene olup hiçbir rahatsızlığı olmayan insana "teşhis" konmuyor zaten aq. Teşhis konmamış olması gerektiği yazıyor demişsin?

15 haziran 2023 01:25

7. evet farkındayım ben yazdım zaten ikisinin farkını ayırt ederek yazdım, farklı belirten bendim. sorun olur mu diye de bilgisi/tecrübesi olan birine soruyorum yoksa aynı şey olmadığını herkes bilir zaten.

15 haziran 2023 01:45

8. Ay neredeyse teşhis koyacağım imdat.

15 haziran 2023 08:48

9. Ss sana bence teşhiş konmalı. Bu ne gerginlik bipolar misin mk

15 haziran 2023 09:33

10. tamamdır sözlükte her cümleden bir nem kapan olduğu ve kendimi savunduğum için en yakın akıl hastanesine teslim oluyorum şu an aq

15 haziran 2023 10:56