içeriği çok güzel kağıt maskeleri damlalıklı şişeye aktarıp daha sonra serum gibi kullanan var mı?

bununla ilgili pek bir şey yazan görmedim ama instagramda denk geliyorum bazen. eczacı arkadaşıma sordum bir sakıncası olur mu diye, çok da farklı formüle edilmiyorlar kullanabilirsin dedi. siz de yapıyor musunuz böyle şeyler? bildiğiniz içeriği güzel, bu şekilde faydalı olabilecek maskeler varsa paylaşır mısınız?

1. Ay süslü bunu ben de düşünmüştüm ama hiçbir yerde görmemiştim, soruyu takibe aldım. Zaten bazılarının yapısı serum gibi oluyor aynen hafif jel kıvamlı ve tek sefer yapıldığında ürünün çoğu emilmiyor bile cilt tarafından. Ama bence 30ml olanlardan o şekilde yapsak 20ml falan anca çıkar

20 mart 2021 17:51

2. Yalnız bir de şu geldi aklıma tek kullanımlık maskelerde çok fazla koruyucu ajan kullanılmıyor olabilir yani o nedenle oksijenle temas ettiğinde şişede çabuk bozulabilir :(

20 mart 2021 17:55

3. ben sürekli yapıyorum 20+ ml veya gr olan kağıt maskeler var içinden çıkanlar bir hafta on gün kadar kullanılabiliyor.

20 mart 2021 18:14

4. Ben önerilerimi paylaşayım o zaman. Nacific markasının aydınlatma vaadi olan bir kağıt maskesi var. %5 niasinamid içerdiği için favorilerimden biri çünkü gayet yüksek bir oran. Bir de rossmann mağazasından aldığım leaders insolution markasının maskesi var mesela. Yine aydınlatma vaadi olan brightening mask. Bunda da 5.sırada niasinamid var içerik listesinde. Ben akşam rutinimde leke karşıtı ürünler kullandığım için destekleyici olarak gündüz rutinimde niasinamid içerikli olan maskeleri kullanıyorum bu şekilde özellikle.

20 mart 2021 18:55

5. Trendyoldan boş damlalıklı şişeler almıştım bu arada, onlara koyarak kullanıyorum. Her ihtimale karşı çok uzun süre kullanmıyorum (instagramda 1-1 buçuk ay kullanıyorum diyen gördüm) ve güneş görmeyen bir yerde saklıyorum.

20 mart 2021 18:58

6. cok dikkatimi cekti ben hic denememistim, nasil yapıyorsunuz şişelere direkt kağıt maskeyi mi koyuyorsunuz acaba detaylı anlatabilir misiniizz?

20 mart 2021 20:56

7. Kağıt maskeyi paketten çıkarttığımda zaten üstünden akıyor oluyor. Ben de damlalıklı şişenin içine sıkıyorum iyice kağıt maskeyi:d pakette kaldıysa onu da elimle sıyırıp döküyorum yine. 23 ve 27 ml mesela bu bahsettiğim maskeler, baya çıkıyor.

20 mart 2021 21:36