iğneli epilasyon çene bökgesi kaç seans sürüyor?

ben bakırkoyde neka esin hanima 4 seans gittim her gittigimde de 100 150 arasi para verdim kalınlar azaldı evet ama çenemin altindaki ince tüyler geçmiyor gittikten sonra izlerin gecmesi 1 haftayi buluyor nerdeyse devam etmeli miyim daha sizce acele mi ediyorum igneli lazer tecrubesi olanlar sizin kac seans surdu ... esin hanım epey yasli yapamiyor mu acaba diye dusunmeye basladim :/ yoksa cok mu aceleciyim

1. Ss ayıptır sorması kaç para veriyorsun, bir de Osmanbey ve Bakırköy'deki fiyatlar aynı mi? Ben Osmanbey için 8i duyunca vazgecmistim

2 mayıs 2022 02:18

2. Kadının yaşlı olmasından dolayı acaba kıl köklerine tam denk getiremiyor mu diye duşunuyorum dakikası 7 tl olması lazımdı ben her gittiğimde 100 150den aşağı çıkamıyorum.. tecrübesine güveniyorum kıllarım temizlenmiş oluyor ama ince kıllar hala duruyor hiç azalma olmadı kalın kıllar 4 5 tane kaldı o diken diken olanlarda azalma oldu..nereye gitsem ne yapsam ya :/ daha devam etmeli miyim

2 mayıs 2022 11:46

3. İgneli epilasyonda sonuc alabilmek için 1 ya da 2 yıl düzenli yaptırmak gerektiğini söyledi bir güzellik uzmanı, varın siz düşünün

4 mayıs 2022 01:31