iğneli epilasyon izleri(resimli)?

iyi akşamlar süslüler. ben yaklaşık 40 gün önce iğneli epilasyon yaptırdım yüzüme. bu şekilde iğne izleri kaldı. yanaklarında favori bölgelerimde de var. sizce kalıcı midir? psikolojim bozulmuş durumda şimdiden zaten her şeyi kafaya takan bir insanım. yardımcı olabilecek var mı? linki yoruma koyacağım.

1. (link: https://imgyukle.com/i/uwFf71 )

29 ağustos 2020 21:04

2. Süslü açılmıyor tekrar atar mısın?

Ben bundan 10 sene önce taksimde bir yerde göbeğime yaptırıp yanık içinde kalmıştım. Resmen kahverengi bi hal almıştı derim o kadar moralim bozulmuştu ki. İyileşmesi 5-6 ay sürdü ve sürekli medacassol & bepanthen plus ile nemlendirdim. Vazgeçmedim sürekli bakım yaptım ve şu an tek bir iz yok.

Yaptırdığınuz yer neresiydi bu arada?

29 ağustos 2020 21:05

3. (link: https://imgyukle.com/i/uwFf71 )

şimdi açıldı mi anon2 süslü?

29 ağustos 2020 21:06

4. Evet süslü gördüm. Benim de göbek bölgem delik deşik ve kahverengi ye dönmüştü. Dediğim gibi bu 2 kremi kullanarak düzelttim. Hatta üstüne doğru düzgün bi yerde 2.kez iğneli yaptıracak kadar düzeldi derim.

O dönem bana cilt doktoruna gitmemi önermişlerdi belki gitsem daha hızlı çözülürdü ama düzenli olarak krem sürüp bakım yaptım. Terlememeye çalıştım vs. Ve denize havuza gitmedim.

Malum yaz mevsimi güneş var bilmiyorum çalışıyor musunuz ama güneşten kaçınmalı ve o bölgeyi terletmemelisiniz çünkü ter yakıcı etki yapıyor deriyi. Gerçi maske falan illa terliyor ama :(

Uzun sürüyor ama benim derim o haldeyken bile kendini yenilemişti, içinize sinmezee bakımlarınızı yapmanın dışında cilt doktorundan randevu alın ve o merkeze bir daha asla uğramayın lütfen.

29 ağustos 2020 21:13

5. anon2 süslü ben de madecassol ve hametan sürüyorum onun dışında nasıl bi bakım yapmamı önerirsiniz? bu arada gittiğim yere de hep olumlu yorumlar duyarak gittim neden böyle oldu bilmiyorum 40 gün oldu cildim hassas olabilir mi o yüzden mi geç iyileşiyor acaba?

29 ağustos 2020 21:17

6. süslü güneşe mi çıktın? yazın yaptırınca böyle oluyor. bir de ilk gün su değdirmiş de olabilirsin. veya kabuk oluştuğunda kaşıdın mı?

29 ağustos 2020 21:20

7. Yok ben de sadece kremle nemlendirdim süslü bakımdan kastım temiz tutmak ve krem sürmekti her gün.

Muhtemelen sizin cildiniz hassas evet. Keşke ilk başta deneme atışı yaparlardı etkisini görüp öyle devam etseydiniz. Umarım geçer ama uzun sürüyor pes etmeden krem sürmeye devam.

29 ağustos 2020 21:20

8. anon 3 süslü hayır kaşımadım su da değdirmedim ama yaptırdıktan 10 gün sonra falan güneş kremi sürmeyi unutup bir süre güneşte kaldım sizce onun çok etkisi var midir? ve geçerler mi sizce?

29 ağustos 2020 21:22

9. anon 2 süslü aslında benim ilk yaptırışım değil daha öncede yaptırmıştım ama hiç böyle olmadı. ama daha öncelerde sadece pudra sürmüştüm nemlendirici krem sürmedim hiç. acaba kabuklar erken düştüğü için mi oldu böyle?

29 ağustos 2020 21:24

10. Süslü bi önceki cevabınıza bakarak maalesef güneş diyorum, krem sürmeden assssla çıkmamalısınuz hatta imkan varsa güneş battıktan sonra çıkın çünkü hem ışınlar hem terletme etkisi deri daha da kızarıyor kesinlikle.

29 ağustos 2020 21:25