iş arkadaşımın yaninda gaz çıkardım?

bilgisayardan bir şey gösterdim. tam kalkarken birinci pırt, yürürken de arkada arkaya 2-3 pırt yaptım.. ortam sesliydi ama duymaması imkansız. bir de affedersiniz ön taraftan yaptım. bunun nedeni nedir acaba? kadın arkadaşım olsa neyse ama erkek... eve geldiğimden beri utancımdan halıda yuvarlanıyorum. insanlık hali değil mi? bir şey olmaz değil mi?

1. Unut gitsin takılma o kişinin de başına gelebilir bşrine anlatsa anlattığı kişi bana niye anlatıyorsun aw der kendi ayıbı olur bşr süre çok yüzgöz olma sonra normal davran yeter. Öksürmek hapşırmak gibi bir şey bu. Çok mu acayip kokuluydu? O zaman bilmiyorum ama buna takılmak çok çocukça

8 ocak 2024 18:09

2. ön taraftan yaptım derken am zortlaması mı süslü sdfdksjgh anlayacağını sanmıyorum. kadın olsa anlardı ama erkekler öyle kadınlar osurur sıçar vs diye düşünmüyorlar. ayakkabından koltuktan vs ses çıkmıştır diye düşünür. koskoca kadın yanımda osurdu diye aklına getirmez bence tabii kokmadıysa.

8 ocak 2024 18:11

3. Yok yok koku olmadı çok şükür. Evet a3 dediğin gibi oldu.. giderken arka arkaya fırt fırt yapmasam anlamazdı belki.

8 ocak 2024 18:27