iş bankası maximiles ve maximum kredi kartından hangisini çıkartayım?

hangisi daha avantajlı, maximiles'da elle tutulur bir mil biriktiriyor mu gerçekten

1. İş bankasından bir cacık olmaz süslü ta 2007 den beri bir kredi kartım var son 2 senedir kullanmıyordum onun yerine garantiye geçtim her ay 10 -20 harcamaya göre muhakkak bonus oluyor iş bankasında toplasan 100 lira harcamamışımdır o kadar zamandır

1 mayıs 2018 16:12

2. iş bankasından hangi kartınız var maximum mu maximiles mı?

1 mayıs 2018 16:18

3. çok fazla ve yüksek miktarlarda alışveriş yapan biriyseniz evet birikir ama öyle birkaç ayda bir uçak bileti alacak kadar maalesef değil. iş bankasının maximil ve puan oranı diğer bankalardan sanırım daha düşük. ben senelerdir maximum/maximiles kullandığım için bir bakıma alışkanlık oldu değiştiremiyorum ama yeniden bir kart çıkaracak olsam daha yüksek oranlarda puan biriktiren bir bankayı seçerim.

yalnız şöyle bir şey var diyelim ki 100 liralık mil biriktirdiniz, 150 liralık uçak biletinizi avans mil kullanarak alabiliyorsunuz. sonraki alışverişlerinizde avans aldığınız miktara ulaşana kadar mil birikmiyor hesabınızda. sonra yine birikmeye devam ediyor.

1 mayıs 2018 16:50

4. işbankası maximum kullanıyorum 10 yıldır. daha doğru düzgün chip para falan kazanmışmışım yok ayda 1500tl nin üzerine çıkarsam sinema bileti veriyor o kadar, bide cinemaximumda ilk seans 7tl tüm filmlerde başka da faydasını görmedim.

1 mayıs 2018 16:58

5. Uçuş milli veya uçuşla ilgili olmasa bile avantajlı kredi kartı arıyorum ne çıkarayım o zaman :(

1 mayıs 2018 18:06

6. Aylık en az 1000 tl karta yatırıyorum maximiles da mil ne kadarda birikir?

1 mayıs 2018 18:07

7. Maximiles select kullanıyorum. Aylık harcamam gerçekten çok fazla ama uçak bileti toplamda yılda 3 kez belki almışımdır o da iç hat. Hatta birini avans mille aldım. İş bankasının mil verme oranı inanılmaz az. Garanti miles&smiles çıkartıp türk hava yolları mil hesabıma bağladım daha ilk anda hoş geldin mili dedi 5000 mil verdi. İş bankasının yarısı kadar harcama yapıyorum geçen ay 19.000 mil kazandım (tabii burada kampanyalara bakmak gerekiyor. İşte şurada 250 tl harcamaya 3000 mil vb.) ortalama bir iç hat uçak bileti 3750 mil düşünün kaç bilet geldi ayda. Ayrıca thy ile uçak bileti alırken ödediğiniz miktarın 2 katı kadar mil + miles & smiles hesabınıza işlerken bir kez daha mil kazanıyorsunuz. Sadece yıllık 270 lira mı ne tam hatırlamıyorum, kart aidatı alıyor onu da arayıp istediğiniz de mil olarak geri veriyorlar. (Pek hoş değil aslında ama neyse) sonuç olarak garanti miles&smiles'ı çıkarttıktan beri uçak biletlerine çok ucuz olmadığı sürece para vermedim. Hatta 2 hafta önce 600 liraya bilet alacakken mil verdim sadece vergi ödedim. Babam senelerdir kullanıyor daha bir kez uçak biletine para ödediğini görmedim. Tabii bunlar thy kullanıyorsanız avantaj diğer havayollarında işe yaramıyor. Demem o ki maximiles hiçbir işe yaramıyor. Sinema bileti vs gibi ayrıcalıkları ben bankamatik kartımı girerek de alabiliyorum. Dipnot Garantideki mil kazanma vs harcayacağınız tutara vs. Göre değişiyor.

2 mayıs 2018 02:54

8. Ben son anonim. Birkaç şeyi yazmayı unutmuşum. Maximiles'ın şu ana kadar en beğendiğim olayı müzekart olarak kullanabilmek oldu. Ha birde kartım kopyalanıp 500 euroluk bir alışveriş yapılmıştı. Dilekçe doldurdum, uğraştırmadan paramı iade ettiler. Bi bankanın ekşi sözlükte parayı iade etmemek için uğraştığını hatırlıyorum ondan yazayım dedim. Eskiden avantajlıydı havalimanlarında (ahl dış hatlar vs) loungeları vardı ve gerçekten güzeldi ben o yüzden çıkartmıştım ancak zamanla loungelar kapandı (en son antalya'da vardı 1 tane 2 yıl önce son durumu ne bilmiyorum) bunlar gidip mil de az verince tadı kaçtı işin.

2 mayıs 2018 03:04

9. Son anonim detaylı bilgiler için teşekkürler. Ben yurt içi uçuşu nerdeyse hiç kullanmıyorum, yurt dışı genelde ve senede 2 3 kez gidecek mil biriktirse yeter bana çıkaracağım kart. Maximiles ı eledim ama garanti miles&smiles daki milleri de thy den başka havayolunda kullanamamak kötü olmuş :/ çok kararsız kaldım ne yapsam bilmiyorum :d

2 mayıs 2018 08:35

10. maximiles kartım var aynı zamanda maximum özellikli. ayrıca 2 yılda 2 yurtdışı, 1 yurtiçi uçak bileti aldım millerle.

2 mayıs 2018 09:51