iş mülakatında vaka çalışmasına katılan oldu mu? biraz ipucunuz varsa alırım?

süslüler merhaba uzun zamandır işsizim. şimdi güzel giden bir iş görüşmem var. iki online test ve bir mülakat sonrası son mülakattan önce değerlendirme merkezi/vaka testi olacağı söylendi. 5 saat sürecek ve işten bağımsız genel konularda vakalar çözülecekmiş. test bireysel olacak. daha bu tarz bir mülakata katılan varsa deneyimlerini paylaşabilir mi? kafam çok karışık

1. Verdiğin bilgiler için teşekkür ederim süslü. Evet bildin zorluyla. Ne tarz sorular sorulduğunu çalışabileceğim bir yer var mı? Bu aşamalar bile bana zor geldi ama seninki çok daha zorluymuş. Her aşamada yeniden üniversite sınavına giriyor gibi heyecanlanıp yıpranıyorum resmen.

9 nisan 2021 12:43

2. süslü trt mülakatı falan mı bu ?

9 nisan 2021 13:02

3. A 1 süslü, zorlu ne sektörü için bu mülakata girmiştiniz acaba

9 nisan 2021 14:08

4. Ay çok rahatladım süslü ya çok teşekkür ederim. Bireysel olacağı için dediğin gibi rekabet ortamı olmayacaktır. Örnek vermeli soruları iyiki söyledin onlara çalışayım 😇

9 nisan 2021 14:09

5. Soru sahibi bu soruyu sorup beni aydınlattığın için sana dua edicem <3 ve tabi güzel cevaplar veren diğer süslülere de

9 nisan 2021 15:00

6. Ne demek süslü deneyimlerini paylaşanlara bende çok teşekkür ediyorum. Şirketlerin bu süreçler hakkında bilgilendirme yapmaması çok kötü. Karşına ne çıkacak onu bile bilmiyorsun ve ister istemez geriliyorsun. İşini iyi yapman ve tecrüben mülakatta yeterli olur sanıyorsun ama ne yazık ki öyle değil. Umarım hepimiz güzel haberler alırız.

9 nisan 2021 15:19

7. A 1 teşekkür ederim. Bir çalışan arkadaşım var kimyager olarak o yüzden merak ettim. Umarım sizin de gönlünüze göre olmuştur

10 nisan 2021 01:04