iş yerinde altın günü yapıyorlar katılmak mantıklı mı?

seneye temmuza kadar devam edecek ve altın giderek artıyor bana mantıksız geldi. kendi birikimimi kendim yapabiliyorum toplu paraya da ihtiyacım yok.

1. saçma bence. çalışan kadınların ev hanımı adetlerini sürdürmesi de ayrıca komik.

28 ağustos 2024 23:17

2. Ay iki goy goy iste topluluğa ayak uydurmak falan e sonucunda da toplu altın geliyor mis gibi aktivite her şeyi küçümseye küçümseye bi hal oldunuz

28 ağustos 2024 23:20

3. bizim iş yerinde de bir zamanlar yapılmıştı hatta arkadaşım işte eline toplu para geçer vs kandırmaya çalıştı da çok mantıklı gelmedi. vadesiz nakit avans gibi bir şey

28 ağustos 2024 23:20

4. Mantıklı değil ama topluluğa dahil olmak için girebilirsin

28 ağustos 2024 23:24

5. Ev kadınları hep evde oturmasın az sosyalleşsin ellerine de biraz toplu para geçsin diye yapılan şeyi iş yerinde yapmak saçmalıktan başka bir şey değil daha da mantık arama zaten.

28 ağustos 2024 23:37

6. Ya ne kadar pespaye doldu burası iyice ya a2 kendi fikrini söylemiş kadın ne hakaret ne küfür etmiş öbürü de aklınca laf sokuyor yok nasiplensin yok garip..... yani nasıl boş egolu laflarınız var akıl alır gibi değil. Aklım çıkıyor birisinin sorusunda bilmeden bu leş ağızlı hasetlere yardımım dokunacak diye.

28 ağustos 2024 23:42

7. Altın günü bana mantıklı gelmiyordu ama aslında etkileşim için mantıklı. belirli aralıklarla bir araya geliyorsun ve bir topluluğa dahil oluyorsun. Ama ben bunu iş yerinde yapmam galiba yine de biri işten ayrılırsa güveniyor muyum hepsine

28 ağustos 2024 23:44

8. Ev hanımları yapıyormuş eeee yani? Mantıksız bir şey değil. Normalde belki o ay altın almayacaksın ya da kendini zorlamayacaksın ama böyle bir şeye girersen mecbur alıyorsun. Ayrıca sıra sana gelince eline toplu bir para geçmiş oluyor. Belki x bir şey alacaksın nakit eksiğin var vs. Kolaylık oluyor. Ev hanımlarının yapması o şeyi mantıksız ya da değersiz kılmıyor. Aşırı ama aşırı aşağılık kompleksine sahipsiniz ya da ergensiniz bilemiyorum. Biri bir şey der ufff köylü, ufff annem zamanında kalma, ufff ev hanımı adeti. Bu hitapların bir çeşit aşağılama olduğunu falan mı sanıyorsunuz?

28 ağustos 2024 23:50

9. bunun buluşma yapılmadan, sadece para atılan ya da altın verilen versiyonlarını da gördüm, öyleyse hiçbr şekilde katılmam. buluşmalıysa "buluşmalara gelirim ama altın getirmem, siz de bana getirmezsiniz" derim. maksat buluşmaksa, sohbet muhabbetse yine katılmış olurum. benim sıram gediğinde bana toplu para gelecek evet ama sevmem her ay zorunluluktan bririleri için bir şey ayırmayı. o yüzden günlere normal buluşmaya gidiyormuş gibi gidiyorum sadece, alışveriş kısmına katılmıyorum.

29 ağustos 2024 00:05

10. Süslüler ya iş yerinde yeniyim etkileşim için iyi bir fırsat olabilir de maaşım 30 bin çeyrek altın ileride 5 bini bulur. Başkasına alacağıma kendime 2 tane alırım kafam rahat olur diyorum.. haziran temmuz ayı bana çıksa o zamana kadar kim öle kim kala yani

29 ağustos 2024 00:06