iş yerinde biri var, evli bir arkadaşımızdan hoşlanıyor. kıza açıkça söylememiş ama bana geçenlerde anlattı. bundan sonra nasıl davranmalıy?

*davranmalıyım? ilk duyduğumda şok oldum, kız evli kocasını seviyor ama zor dönemlerden geçmişler. konusu açıldığında bahsetmişti, diyorum ki keşke hiç anlatmasaymış salak bundan da mı yüz buldu kendine neyse utanmadan ortamlarda diyor ki onun gibi biri olmalı benim evleneceğim kişi falan. kız da duyuyor yani söylediklerini ama kötüye yormadı. kız çocuktan 7 yaş büyük. arada sırada şehir dışı işi oluyor. bir kere 3 kişi olarak gittiler, o gün epey gezip eğlenmişler falan. bunların hiçbiri bahane değil ama asla kız sınırı aşacak birşey yapmaz sanmıyorum. bu arada eşlerin de katıldığı yemekte eşini de gördü şu an mutlu olduklarını falan da biliyor. eşime anlattım durumu, güldü çocuk zaten yaşı küçük geçer diyor. bu salak kendi kendine hallendi sanırım ama ne demeliyim bilmiyorum.

1. evli kadın rahatsız olmadıysa sana noluyo ki ss neden her şeyden kendinize pay çıkarıyorsunuz :d "nasıl davranmalıyım" ne demek, gördüğünde selam naber kolay gelsin hoşçakal diyip geçeceksin işte.

15 şubat 2023 15:30

2. Süslüm aynı ekipteyiz, kız arkadaşım da bilmiyor hoşlandığını falan. Geldi dan diye sen onla yakınsın, evli olduğunu biliyorum ama ondan çok hoşlanıyorum dedi. İşlee sarpa sarmadan söylemeli miyim kıza, yoksa beni ilgilendir miyor mu? Diye sormuştum.

15 şubat 2023 15:33

3. bu ne wattpad hikayesi mi??

15 şubat 2023 15:34

4. Keşke olsa anonim 3. Haftaya yine iş gezisi olacak ama seçimlik isteyen gidiyor. Sırf kız gidecek diye kendini o listeye aldırdığına eminim. Söyleyeceğim sanırım artık

15 şubat 2023 15:40

5. Sizin yapmanız gereken bir şey olduğunu düşünmüyorum. Normalde her ikisiyle de nasılsanız öyle devam edin işte.

15 şubat 2023 15:47

6. Evli kadınlardan hoşlanan var benden hoşlanan yok

15 şubat 2023 15:51

7. Bence de söylememek en iyisi üzerine vazife degil belki gelip geçici bir şey sen söyleyince farkli bir seye evrilecek.

15 şubat 2023 15:55

8. Bundan bana ne demeyi dene.

15 şubat 2023 15:57

9. Yukarıdaki süslülere katılıyorum, vazifeniz yok bu durumda. Bir de o 3 kişiyle gittikleri seyahatte ne yapıp yapmadıkları konusunda bir fikriniz olamaz. Kız için neden "kemal'im yapmaz" moduna girdiniz anlamadım.

15 şubat 2023 16:28

10. çocuk senden hoşlanmadı diye mi kıskanıyorsun yoksa?

15 şubat 2023 16:34