işlem görmüş saç uçlarımın kırılmasını engellemek ve korumak için iyi bir saç serumu arıyorum durulanmayan saçta kalan?

memnun kaldığınız ürünler neler acaba sevgili ombreli süslüler yardımınıza ihtiyacım var😄 merve özkaynak son videosunda kiehl's damage repairing & rehydrating leave-in treatment övmüş bunu deneyen seven var mı bunu almalı mıyım

1. saç uçlarına shea yağı veya katı kakao yağı sürebilirsin

7 nisan 2018 01:18

2. bahsettiği ürünün testerlarını kullandım 1 hafta hiçbir etkisi olmadı, kokusu çok kötü ve saçımın hacmini aldı.  Ben de ürün arayışındayım daha önce biopoint full nutritive serisini kullanmıştım. Şimdi beology - repairing serum kullanıyorum, müthiş diyemem. Market ürünleri yerine kuaför ürünleri tercih edebilirsiniz. (Loreal smartbond işe yaramıyor, denedim)

7 nisan 2018 11:37

3. loreal expert minik ambalajta satılan ürününü kullanmanı tavsiye ederim. ben tekli olarak 11 tl satın altım. gerçkten işe yarıyor alan kadın tek kullanımlık dedi fakat ben 3 kere kullandım:) ısı ile etkileşime geçiyor. sürdükten sonra kurutup fön çektiğinizde daha etkili oluyor saçları yumuş yumuş oldu. kokusu çok güzel.

7 nisan 2018 13:54