işler ciddileşene kadar sevgilisiyle hiç fotoğraf atmayıp ciddilesince fotoğraf yağmuruna tutanların amacı ne ?

instagram'da çok denk geliyorum böyle yapan eski arkadaşlarıma falan. sevgilisini ilk gördüğüm fotoğraf nişan fotoğrafı oluyor mesela. hadi ilişkinin başında atılmaması normal de işler nişana düğüne gelene kadar hiç mi güzel bir fotoğraf çekilmediniz. bu ilk ciddili fotoğraftan sonra da arkası kesilmiyor her gün sevgiliyle fotoğraf, hikaye atmaya başlıyorlar. amacı ne olabilir mesela o süreye kadar belki daha iyi bir fırsat çıkar diye düşünülmesi mi? ya da başka bir şey mi? yargılamak istemiyorum gerçekten anlamadığım için merak ettim bilen varsa beni aydınlatsın. bahsettiğim şey normalde de çok fotoğraf atmayıp sadece nisandan, düğünden atanlar değil. onlar günlük hayatta fotoğraf cekilmeyi sevmiyordur sadece özel gün diye atmıştır olabilir çok normal. direk o ilk ciddili fotoğraftan sonra her gün gündelik fotoğraflar da atmaya başlayanlardan bahsediyorum. hani sevgilisinin yüzünü bile göstermezken bir anda kociskosuyla kahve keyfine kadar paylaşacak seviyeye gelenlerden.

1. Muhafazakar aile, akraba baskisi olabilir. Sevgiliyken de paylasmak isteyip paylasamiyor olabilirler. Nisan gibi bir seyden sonra sozde adi konmus oluyor ya, o yuzden rahat rahat paylasiyorlardir belki.

27 mart 2022 02:02

2. Yakın arkadaşlara atiyolardir. Sizi de oraya almamislardir.

Ya da nazar değmesin diye atmayan da çok.

Bir ihtimal de aile akraba dolu instagram. Ben de atmam ciddi bir şey olmadıkça. Bir arkadaşıma kuzeni ne çok sevgili değiştirdin demişti mesela (gizlinot: Üç yılda üç kişiyle fotoğraf attı diye) niye laf versinler ağızlarına? En güzeli bence.

He sonradan fotoğraf yağmuru cringe tabii, ben de hoşlanmıyorum.

27 mart 2022 02:05

3. Anonim 1 evet bu aklıma geldi ama bazılarının gecmişten ailesini tanıyorum hiç öyle insanlar değiller. Bazıları da eski sevgilileriyle gayet boy boy fotoğraf atıyorlardı eskiden. Eskiden dediğim öğrencilik zamanlarımızda falan. Yani o zaman akraba aile baskısı yoktu da yetişkin bir kadın olunca mı başladı çok saçma. Maalesef hepsi bağımın koptuğu sadece takiplesmek şeklinde ilişkimin kaldığı kişiler. Hala yakın olduğum birisi falan yapsa sorardım yani o kadar merak ettim

27 mart 2022 02:08

4. Anonim 3 bende şimdiye kadar sadece tek bir sevgilimle fotoğraf paylaştım ama bunun için nişanlanmayı veya düğün yapmayı beklemedim. Zaten birbirimizi sevdiğimiz ve ciddi düşündüğümüz belliydi, bunlar son gün belli olan şeyler değil ki son güne kadar beklensin. Son güne kadar bekleyecek kadar birbirinize güvenmiyorsanız zaten o yola çıkmamalısınız bence. Ayrıca o günden sonra içlerinde tuttukları fotoğraf aşkını da bir anda ortaya çıkarmak garip oluyor. Her gün kocayla 10 tane story, iki günde bir 10 tane düğün fotoğrafı paylaşmak falan. İlginç yani

27 mart 2022 02:16

5. Nazar değmesin diye atmayan olabilir gerçekten şu an mantıklı geldi. Saçma ama türk insanı kafasını bildiğimden mantıklı buldum bu seçeneği

27 mart 2022 02:23

6. O kadar çok sevgili değiştiriyorum ki, sil ekle sil ekle zor oluyor : ))

27 mart 2022 02:32

7. Ahah anonim 5 sende haklısın. Benim de hızlı zamanlarım olmuştu o zamanlar hiç paylaşmamıştım mesela. İlk paylaştığım kişi şimdiki nişanlımdı ama ben hayatımın geri kalanını bu adamla geçirmek istiyorum dediğim an paylaşmaya başladım illa adı konana kadar beklemedim

27 mart 2022 02:37

8. Anonim 3 ben fotoğraf paylasmayınca sevgilimin sadakatine güvenmiyorum diye bir şey demedim. Bir tarafınızdan argüman uydurmayın haklı çıkacağım diye rica ediyorum

27 mart 2022 03:04

9. Ay anonim 3 kimsenin şahsi sosyal medya hesabına karıştığım yok kimseye gidip şunu paylaşma bunu etme demedim. Sadece bana saçma gelen bir şeyi merak ettim ve sebebini bilen vardır belki diye sordum. Belli ki imzayı atıp adamdan garantiyi aldıktan sonra fotoğraf görgüsüzlüğü yapacak bir insansınız amma alınıp agresiflestiniz. Ayrıca fotoğraf paylasmasa kendi sevgilime güvenirim ama gerçekten rahat rahat aldatmak için fotoğraf paylaşmayan insanlarda tanıyorum. Mağaradan mı çıktınız ilk defa mı duydunuz böyle bir şeyi neyine şaşırdınız bu kadar kurduğum cümlenin

27 mart 2022 03:24

10. Neyse yatıyorum ben bebeğim. Sende yat bence bu kadar sinir stres psikolojine zarar. Sadece merak ettiğim bir şey için kimseyle tartışmak istemiyorum gerçekten. Hadi öptüm seni iyi geceler

27 mart 2022 03:27