işsiz avukat var mı, avukatlar işsiz kalır mı?

susluler buro acacak birikimim yok. stajdan sonra her yere cv gonderip de geri donus alamayan, issiz avukatlar var mi acaba? bir de yeni baslayan avukatlar nasilsiniz hayatinizdan memnun musunuz? emeginizin karsiligini alabiliyor musunuz?

1. 140 journos adlı YouTube kanalına bakmanızı öneririm.

28 mayıs 2019 18:01

2. bir suru icerik var suslucum. tam olarak en ise yarayacak bu?

28 mayıs 2019 18:02

3. Avukatlık bölüm 1 isimli videoları var süslüm.

Anonim 2, sen slime izlemeye devam.

28 mayıs 2019 18:14

4. Ben varım, bakanlığın mülakatını bekliyorum. Serbest avukatlık yapmak istemiyorum. Umarım bakanlık olur

28 mayıs 2019 18:18

5. Hangi baroya kayıtlısınız anonim 6

28 mayıs 2019 18:44

6. Ya bari doktorlara laf atmayın, doktor ya farkında mısınız doktor yani. Ben doktor olsam alnıma dövme yaptırırım doktorum diye. Sosyal medya ünlülerine falan yükselin abi. Şu site yüzünden avukatlardan soğudum ya

28 mayıs 2019 18:51

7. Ben de Adana Barosundayım 🤦‍♀️

28 mayıs 2019 18:52

8. Avukatlar olarak aglıyoruz şu an bizden soğudun diye :D

Kızın alnına yazdiracagi meslek hayaline bak .

28 mayıs 2019 18:53

9. Yüceltmekle ne alakası var ki? Günümüzde mezun olduğu gibi devlet tarafından atanan tek meslek grubu tıp doktorluğu bildiğim kadarıyla, yani doğal olarak tıp dışındaki mezunların işsiz kalması günümüz şartlarında gayet olağan bir şey.

28 mayıs 2019 19:02

10. heeey ben de adana barosunda olacagim. ortak buro acmak isterseniz :d bu arada her meslek grubu issiz kalabilir diyip hemen ardindan doktorlar issiz kalmaz denmis. doktorluk meslek degil mi, allah filan mi oldunuz caktirmadan? hic kimseyi incitmeyecek su sorudan neler cikarmissiniz ya.

28 mayıs 2019 19:21