işsiz olan süslüler istediğiniz işe girmek için okuduğunuz bir dua var mı ?

lütfen kötü yorumlar yapmayın. bir süredir işsizim. youtubedan iş için okunan duaları dinliyorum. sizinde önerileriniz var mı ?

1. Bacım bu işler duayla olsaydı şuan şirket sahibiydim. İş ilanlarına başvursan daha faydası olur

2 mart 2020 15:21

2. Süslüm internetteki bu dualara itibar etme lütfen. Bilir kişiler hacet namazını öneriyorlar böyle şeyler için. Benim de önerim kesinlikle hacet namazı. Namazın amacı ve duaları isteğinize uygun en azından.

2 mart 2020 15:25

3. Google'da en çok arananlar arasında iş bulma duası haberi vardır geçen gün.

bir din adamı da bunların saçma olduğunu söyledi.

siz yine dilemek için namaz VS kılabilirsiniz ama spesifik bir şey yok.

2 mart 2020 15:29

4. ben alanım olan her yere başvurdum zaten. şirketler dönüş yapmayınca bunalıma girdim. dindar birisi değilim ama inançlı birisiyim. duayla olsaydı bu işler diyen kişiler FARKINDAYIM ZATEN. yorum yapmak için yazmayın. ülkedeki işsizliğin de farkındayım. belki dua okursam iyi gelir ve işlerim açılır diye umut ettim.

2 mart 2020 15:39

5. Kızın iş aramadığını nereden biliyorsunuz? Aramadan gökten teklif geleceğini düşünecek kadar salak olamaz bir insan zaten. Belli ki olmuyor alternatif çareler arıyor. Sanki arayınca bulunuyor. Boş boş konuşmuşsunuz. İnanmıyorsanız da yazmayın sorunun hitap ettiği kitle siz değilsiniz belli ki.

Süslü araştırmalarım ve genel din bilgime göre şöyle söyleyebilirim ki aslında kişinin kendi ettiği duadansa başkalarının onun için toplu ettiği dualar veya kıldığı namazlar daha çok işe yarıyor. Annenize söyleyin arkadaşlarını akrabalarını toplasın okusun ya da sayıyla dağıtsın her ne okuyacaksınız. İnternette bir sürü formül var biraz aratsanız bir sürü şey bulursunuz. Ben kendim okudum çok gerçi devam ettiremedim çünkü ümitsizliğe kapılıp bırakıyorum ne yazık ki ama yine de bir sürü şey denedim olmadı. Bu toplu duayı da organize edemedim çünkü kendi çevremde böyle bir etkinliğe katılacak kimse yok. Annem de çok ilgisiz kendi çevresiyle falan girişmedi hiç böyle bir şeye. Ben de işsizim yani benim hiç ümidim kalmadı artık bir süredir başvuruyu bile bıraktım sen bulursun umarım tez vakitte.

2 mart 2020 15:40

6. ya kız duayla işe girilir mi böyle bir dua var mı oturduğum yerden iş bulayım diye sormamış ki hemen abuk subuk yorum yapanlar olmuş. iş ararken içi sıkılır bunalır rahatlamak için dua okur ne var bunda lan? fetih suresi okumanın iyi olduğunu duymuştum ben de ayrıca her gün yasin de okuyabilirsin inançlı olmak yeter aslında. illa dindar olacaksın diye bir şey yok. ayrıca sorun buradaki en normal sorulardan biri gönlüne göre iş bulabilmen dileğiyle.

2 mart 2020 16:04

7. lan demek istemedim tabii kimseye onu telefon otomatik düzeltmiş kusura bakmayın.

2 mart 2020 16:07

8. 41'er defa felak nas ve ayetel kürsi okuyabilirsiniz.(gizlinot: İşlerim ters gidince nazara karşı kendim okurum ama annem okuyunca daha da hafifliyorum)

99 besmele, 99 ya kafi, 99 ya şafi esmalarını okuyup niyet edebilirsiniz istekleriniz için. (gizlinot: Bunu da burada açılan bir başlıkta bir süslü önermişti. Gerçekten çok istediğim şey oldu ) . Herşeyden öte dua edip en güzelini beklemek ve tevekkül etmek lazım. İnşallah siz de en kısa zamanda iş bulursunuz.

2 mart 2020 16:56

9. süslü ben işi tevekkül ettiğim ama tam kalben tevekkül ettiğim anda buldum. isyan etmemek gerekli sanırım tamamen şükür edip sığınmak işin sırrı galiba :) ben de 3 sene işsiz kaldım. bilgisayarımdaki başvuru klasörünü görmen gerekirdi.

2 mart 2020 17:33

10. yardımcı olan süslülere çok teşekkür ederim paylaştığınız duaları okuyacağım. inşallah işsiz olan süslü sende işe girersin. gerçekten bu süreç çok zor yaşamayan bilemez.

2 mart 2020 21:11