işsizler için yaprak dökümü leyla sorusu skjdjf?

youtubeda yaprak dökümü videoları izliyorum bu aralar ilk bölümleri paylaşıyorlar. leyla önce dershanedeki arkadaşının sevgilisiyle flört ediyor, sonra çocuğun motoruyla giderken bir adama çarpıp kaçıyorlar. kötü kere kötü bir insan yani. sonra ailesi öğreniyor durumu falan filan bir şekilde çocuğun ailesi zengin olduğu için olay kapanıyor. tüm olay süresince hiç leyla'nın vicdan azabı çektiğini pişman olduğunu görmüyoruz. aksine mızmızlanıyor ben evde hapis mi kalcam falan diye. ilerleyen bölümlerde ağlıyordu ya benim ne suçum var diye mesela bu suçlarından biri olabilir mi kardeşim......... siz ne diyorsunuz leyla karakterine, bence iğrenç bi insan genel olarak.

1. Leyla yengeç burcu kesin aşırı manipülasyon yapıyor annesine ve babasına aşırı düşkün ruhsal sorunları var kendiyle asla yüzleşmiyor

16 kasım 2023 11:50

2. bi de olaydan sonra babası dershaneye gitmesine izin versin diye ağlıyor. dershaneye gidince yaptığı: insanların sevgilisiyle flörtleşmek, oğuzla yatmak falan dkjdsfsfjk sanki çalıştığı var.

16 kasım 2023 11:51

3. Leyla başta vicdan azabı çekti. Gazeteye falan çıkmış mı diye baktı. Hastaneye gitti. Ama Leyla niye vicdan azabı niye çeksin ki zaten motoru o kullanmıyordu. Çarpan leyla değil. Adamın suçu.

16 kasım 2023 11:52

4. Dershanedeki arkadaşının sevgilisini çalan leyla

Motorla adama vurup kaçan leyla

Kardeşinin sevgilisini çalan leyla

Oğuzun evine gidip hamile kalan leyla

Evlenip biraz para görünce görgüsüzlük yapan, pembe mantoyu kardeşinin suratına atan leyla,

Necla eve geri dönünce trip atan leyla

Nazmiden her şeyi saklayıp sonra yaptıkları ortaya çıkınca ağlayan leyla

Hamile kalıp tekrar oğuzla birlikte yaşayan, oğuz adam öldürünce saklayıp suçu abisinin üstlenmesine ses çıkarmayan leyla

Ela gözlü çöl delisi leyla

16 kasım 2023 11:53

5. bence öyle değil ya. yani olaya hiç dahil olmasan bile böyle bi olaya şahit olunca kolay kolay atlatamazsın. leyla da sonuçta kendisi çarpmadı ama bu olayı sakladı, normal bir şekilde hayatına devam etti.

çok vicdan azabı çektiğinden o gazeteye baktığını da düşünmüyorum, olay duyuldu mu haber oldu mu diye korktuğu için bakıyordu.

16 kasım 2023 11:54

6. Ben leylanın o olayda üzüldüğünü düşünüyorum ağladı çünkü. Kızı suçlamaları da saçma o kullanmıyordu motoru. Sanki kendi çarpmış gibi suçladılar

16 kasım 2023 12:00

7. iyi de kazaya dahil oldu ve bunu gizledi. bu da suça ortak olmak demek zaten

16 kasım 2023 12:02

8. O dizide normal olan tek karakter Ayşe. Leyla'yı zaten anlatmışsınız. Necla'nın da asla ondan aşağı kalır yanı yok. Ablasının kocasıyla kaçtı. Ablasına üzülmüyordum ama Cem... Daha Cem'in mezarı kurumadan başkasıyla evlenme planı yapıyor. Parayı görünce bir kasıntı haller. Anne babayı hor görmeler, Ayşe'yi azarlamalar. Fikret desen son ana kadar hadi neyse diyodum ama Ali Rıza'yı felçli haliyle öylece bıraktı ya , yazıklar olsun. Bu dizi aşırı toksik. Bir ara baştan sona izlemeye karar vermiştim. İnat ettim bitiricem diye. Çok bunaltıyodu Allahımmmm

16 kasım 2023 12:37

9. Leyla üzüldü o olayda. Belki salak bir insan ama yaşadıklarını hak etmedi. Oğuz leyla'ya tecavüz ettiğinde zorla evlendirdiler. Fikret de suçlu orda, ali rıza da. Sonra necla ve oğuz kaçtı. Leyla Aklını kaybetti bir süre. Dizinin son zamanlarında yine Oğuz'la barışması tamamen saçmalık ama o senaristlerin yaptığı bir şey. ben genel olarak seviyorum leyla'yı. Bu arada kitabı da okudum. Kitaptaki leyla'yı da seviyorum. Necla'yı sevmiyorum.

16 kasım 2023 12:43

10. Bence leylanın bu hale gelmesi tamamen ailenin suçu. Leyla kendi ayakları üzerinde duracak kadar güçlü bir karakter olmadı hiç. Hep zayıftı. Ailesi leylayı geliştirecek bir şey yapmamış. Fikret de geliştiğini sanan ama pek de kendini geliştirmiş bir karakter değil. Çocuk büyütmeyi korkuyla terbiye olduğunu sanıyorlar. Baskıyla saygı beklemiş ali rıza. Leyla başka bir ailenin elinde büyüse bu kadar büyük hatalar yapmazdı. En kötü iyi bir işi olmazdı ama karakteri daha doğru olurdu. Necla bu kadar hırslı olmazdı ama yine çalışkan olurdu. Fikret de sevdiği ile evlenirdi.

16 kasım 2023 13:12