ikea kıvık koltuktan memnun olan var mı? yumuşak oturuşlu koltuk arıyorum, koltukta cok zaman geciririm, 4-5 sene idare edebilsin eskimeden?

önerisi olan var mı

1. Benim andrazit kıvık koltukla bu sene 10. Senem. Artık haşatı çıktı tabii kumaşını değiştirdim geçen sene ama hala memnunum çok uzun süre sorunsuz gitti bana bence ki bem de gömülürüm çok zaman geçiririm süslü

2 nisan 2022 08:58

2. uzun yıllar kivik kullandım, minderler alttaki bazaya sabitlenmediğinden ikide bir öne kayıyordu. Ben de ikide bir minderleri geriye doğru itip düzeltmek zorunda kalıyordum.Bu sene soderhamn aldım ve onun minderleri fermuarla sabitlendiğinden böyle bir sorun yaşamıyorum. Minderleri çok daha ince ama oldukça yumuşak buldum, kivik'ten daha iyi bence totalde.

2 nisan 2022 09:26

3. Bunu 11 senelik greybrown renkte kıvık üstünde oturarak yazıyorum. Öncelikle kesinlikle tavsiye ederim ama bu rengini değil. İnanılmaz soldu rengi, kirli gibi bi yeşile döndü.Ben 2 renk aldım, koyu kahverengi kılıf yeni gibi hala.

Kılıfı söküp takması zor, 2 kişilik iş. Öyle 3 ayda bir yıkamak isterim dersen ı ıhhh ben tavsiye etmem. Ha silerim ya da şirkete yıkatırım dersen hiç sıkıntı olmaz.

3lünün üstünde uyumak o kadar rahat ki anlatamam. Misafirlere de veriyorum bi çarşaf bi yastık, arka yastıklarını kaldırıyorum mis gibi yatak oluyo.

Geçen sonbahar hızlıca kendimi üstüne atarak oturunca 3lünün ortası çaaat diye çöktü. Aynı gün tamir ettik eşimle. Orta tahtası çıkmış. Ben ayılık etmesem çökmezdi bence. 10 yıl iskelet garantisi vardı, bittiğini haber verdi bize resmen djfk. Bi de sürekli oturduğum kısmın şekli artık kayıyo, ayda 1 falan alt üst ediyorum düzeliyo.

2 nisan 2022 11:05

4. Çok memnunum, annemler geldi misafirliğe ve 2 gündür 3'lüsünde arka yastıkları çıkarmak suretiyle uyuyorum, yatak rahatlığında. Önce antrasit rengini aldım ama kedi tüyü sebebiyle delirdim, sürekli rulo yapınca koltuğu da kılıf haliyle tüylenmeye başladı gibi kol kısımlarından. Açık bej kılıf alıp değiştirdik ve dünyalar varmış diyorum. Kılıf tak çıkar şipşak değil evet ama bence çok zor da değil, iki kişi çok rahat halleder. Sonuçta bi istikbalden bellonadan alsak kılıf değişebilecek miyiz. O yüzden bence sıkıntı yok. Tek sevmediğim özelliği koltuk örtüsü kaymaz olandan olsa bile koltuk çok puf puf olduğu için sabit kalamıyor normal koltuklarda durduğu kadar. koltuk örtüsünden aslında nefret ederm ama kedim olduğu için kendimi kullanmak zorunda hissediyorum içim rahat etmiyor diğer türlü. Kısacası tavsiye ederim. ben alt kısmın öne kayma sorununu da yaşamıyorum

2 nisan 2022 12:20

5. ben de rahat oldugu icin cok begendim yorumları ama şu minderlerin kayma konusu beni üzdü düsündürüyor beni

2 nisan 2022 12:50

6. Ben alali 9ay oldu.  L seklinde aldim. Ben tavsiye etmiyorum. Kilifin dikisleri düz durmuyor. Oturulan yer de cokme oldu minder de. Kilolu biri oturasa ne olacak? Alti süpürülmüyor. Cekmesi zor. Minderler otururken kayiyor. Cirtcirt var ama bir ise yaramiyor. Uzun olan minder o kadar agir ki cekmesi falan dert. yaslanma minderleri desen bir agzi yüzü kaydi. Ben koltukla bogusmak istemiyorum diyorsan hic bakma eskiden alanlar mutlu duruyor belki kalitesi degismistir bilmiyorum. Degistirmeyi düsünüyorum hatta bütcemi ayarlayinca. Ben de yumusak yumusak yatarim falan yumulur tv izlerim dedim ama bel agrisi cekiyorum.

2 nisan 2022 18:33

7. Ay benim minderler asla kaymıyo ya cırt cırt olduğunu bile unutmuşum hiç ihtiyaç hissetmedim. Enteresan. Bende bel fıtığı da var ama hiç bel ağrısı yapmadı valla.

2 nisan 2022 19:30

8. minderler bayagi yamuluyor demeye geldim tekrardan. ustte yazmislar ama rahat bir yatak da olmuyor. Arkadaki minderleri kaldirip yatinca bile arka kolcaga dogru yuvarlaniyorsunuz, minderler uzerinde garip egimler olusuyor. bir de ustte de dendigi Gibi cok hantal. Ileride robot supurge alirsaniz altina da giremez; koltuk secerken bu acilardan da dusunun derim. bizim soderhamnda ses yok, cok rahat. Magazada bu modeli de deneyin derim tekrardan. umarim kendimi cok Tekrar etmemisimdir ama kivik'i 7 yil kullanmak durumunda kaldim.

2 nisan 2022 20:22

9. ikeada mağazada denediğim (Fammarp hariç) hiç bir modeli rahat bulmadım, minderlere abanılmış, bel desteği sıfır hepsinin. bence mobilyacılarda çok daha rahat modeller bulunabilir.

2 nisan 2022 21:20

10. cok cabuk sungeri eriyor.2 yıl once aldık baya saftı kaydı süslücüm