ikizler burcu erkeği & başak burcu kadını?

ikisinin de yükseleni bilinmemekle birlikte, sürekli atışıp didişen ama çok çok iyi arkadaşlar. peki sizce love?

1. A2 nazar değmesin, hep böyle söyletsin size, darısı başımıza :)

A1 arkadaşlığı bozmasınlar demek bi macera için bunca yılın dostluğunu feda etmesinler demek mi (bugün bu tarz bi yorum üzerine sormuştum tam da. Şu an başak hanım yanımda ona moral vermeye çalışıyorum, bu şapşalların ikisi de arkadaşım)

15 haziran 2022 00:17

2. İkizler erkeğinden love olmaz süslü, ölümüne kanka olursun bak arkadaşlıktan mükemmel bir burç ama love isine girme üzülürsün.

Bir de senin burç da aşkta sıkıntı çıkaran bir burç başak, sen de az değilsin yani. Hiç bulaşmayın birbirinizi lovelamayın arkadaş arkadaş takılmaya devam edin

15 haziran 2022 00:21

3. Ben başak burcu olarak denedim ve ayrıldım. Olaylı bitmedi, çok eğleniyorduk ama karşılıklı olarak pek derinleşemedik duygular açısından. Keşke arkadaş olsaydık. Bir sürü ikizler arkadaşım var. Gerçekten arkadaşlıkta çok seviyorum.

15 haziran 2022 01:13

4. merkür'ün iki yüzü. güçlü ama yüzeysel bir iletişim, ben arkadaşlıktan devam diyorum. haritanın devamını bilmiyoruz, ay, venüs ve mars burcuna da ihtiyacımız var iki taraf için de.

15 haziran 2022 18:23

5. ben güneş başak yükselen yay, evlenmek üzere olduğum adam ikizlere ikizler. ikimiz de aşktan ziyade mantıkla ve sevgiyle hareket eden insanlarız. komik ve düşünceli biri. kimseye yüzde yüze güvenemeyiz tabii ama sadık, ahlaklı ve merhametli. yürümesine yürür de ne kadar devam eder denemeden bunu kimse bilemez bence.

15 haziran 2022 23:11