ikizler kadını vs kova kadını?

burçlardan anlayan süslüleri analize bekliyorum<3

1. Bir aslan burcu kadını olarak diyebilirim ki ikizler kadını bu kıyasta alır.

Aşk hayatı:Kova kadını cabuk sikilir. Uzun ilişkide yapamaz. İkızler kadını daha romantiktir. Iki kadın grubu da ilişkide iletişime önem verir.

Arkadaşlık: Ikizler kadını daha konuşkandır ve dışa dönüktür Kova kadınına kıyasla.

Zekâ olarak her ne kadar ikizler kadını aynı anda birçok iş yapacak kadar zeki olsa da kova burcu en zeki burçlardan biridir. Ve kova burcunda el yeteneği daha fazladır.

Kötü özelliklere gelirsek ikizler kadını daha kararsızdır. Insanı kanser eder. Ikiyuzludur ama şöyle bir insanı sevmese de toplum kuralları gereği yüzüne güler. Sinirlenince çok kırıcı olur. Akrep gibi sokar. Dengesizdir bir saat önce ağlayan ikizler kadını sonradan aşırı mutlu olabilir.

Kovanın kötü özellikleri ukala ve kibirli olabilir. Ve aşırı inatçıdır.

Sonuca gelirsek başta da dediğim gibi ben ikizleri tercih ederim. Insanların bu burç hakkında bu kadar önyargılı olmasına şaşırıyorum.

31 temmuz 2022 13:09

2. İkizler kadını kova kadının 2-3 versiyon update edilmiş hali gibidir veya şöyle diyeyim kova kadını iPhone 12 ise ikizler kadını iPhone 13 pro diyebiliriz. Kova kadınına göre daha ilgi çeker, daha dışa dönük daha esprili daha akıllıdır. Kendisini satmayı kovaya göre daha iyi bilir, hem iş hem arkadaşlık hem ilişkiler anlamında. Aşk ilişkilerinde ikizler kadını peşinden daha çok koşturur. Kova ikizlerin yanında sönük kalır. Ama insan olarak kova kadını ikizler kadınına göre daha güvenilirdir, daha iyidir. İkizler kadınından her an alakasız bir şekilde bir atak gelebilir. Kova böyle şeyler yapmaz, davranışları daha ölçülebilirdir. İkizler kadını sizi süper hissettirirken bir anda b.K gibi hissetmenizi sağlayabilir ama kova kadını böyle şeyler yapmaz. Kova kadını ikizlere göre daha sönük görünmesinin sebebi dışarıya kendini satma sanatı ile uğraşmaması olabilir. Yoksa kovalar da çok okuyan, entelektüel kadınlardır

31 temmuz 2022 13:44

3. İkizler burcunun kadın versiyonu iyi ama erkek versiyonları kötü. Erkek olup İkizler burcu olan biriyle de iyi arkadaş olunabiliyor ama cok büyük olasılıkla eş olunamaz. Sevgili olunamaz. Aldatan boşanan erkeklerin büyük çoğunluğu İkizler burcu olduğuna yemin edebilirim ama ispatlayamam.

Kova burcu kadınına gelecek olursak

Kova burcu kadını ve İkizler burcu kadını çok iyi anlaşır biriyle.

Ama benim tercihim Kova kadınından yanadır çünkü İkizler burcu kadını çok konuşanlar eğlencelidir ama dedikodu ağırlıklı konuşmalarda da bulunabilir o yüzdeneeeen

Kova kadını number 1 benim gözümde

31 temmuz 2022 13:51

4. Ben de fikirlerimi söyliyim bari

İkizler kadını gözlemlerime göre daha saf, konuşkan, dışa dönük ve eğlenceliler.

Kovalar da iletişime oldukça açıklar bence ama ikzlere nazaran daha içe dönük ve entelektüel gelişime önem veriyorlar.

İkizler kadını dış görünümüne daha fazla önem veriyor.

Kova kadınını elde etmek daha zordur bence çünkü çok sıkılgan ve özgür ruhlular. İkizler kadını da dengesiz

31 temmuz 2022 14:58

5. İkizler kadını daha arkadaş canlısı, konuşkan ve eğlencelidir. En belirgin özelliği de ne olursa olsun ikizler kadını mutludur. Kova kadınında genel bir buhran, mutsuzluk ve bohem hali mevcut. Bir kova bir ikizler arkadaşım var, ikisinin attıkları twitlerden bile anlıyorsun burçlarını. Kova fiziksel olarak da sönüktür. Salaş giyinir, saçına çok önem vermez (genelde düz salık saç) ama ikizler buram buram süs ve föndür bence. Daha renkli giyinir. Kova toplumsal olayları çözmeye yatkındır ( kadın yürüyüşleri, gay pride vs ), ikizler ise doğum günü partileri, cinsiyet partileri, canım kızlar temalı toplanmalarda baş gösterir. Kova bir yerde sıkıyor. Entelektüelliği de bence biraz özgüvensizliğinden geliyor. Dışarıyı sevmedikleri için içe kapanıp, bu içsel yolculuğu kitap okuyarak vs değerlendiriyorlar. İkizler de hep dışarda olduğu için onun entelektüel birikimi kovaya göre daha farklı. İkizler o kadar iç sesini dinlemez, kapanmaz. Not: bir başak.

31 temmuz 2022 15:32

6. ne güzel hikayeler yazmıssınız bir kova kadini olarak hayretle ve ilgiyle okudum <3 hangi kova uzdu sizi

1 ağustos 2022 01:15

7. Şu genellemeleri okuyunca bir kez daha burçlara inanmamak gerektiğini anladım. Tanıdığım hiçbir ikizler kadını bakımlı değil ilgi çeker halleri yok. Çoğu da boş konuşur entelektüel olanına rastlamadım hatta. Kova kadını olup çok süslü aşırı bakımlı birsürü tanıdığım var. Her ortamda dikkat çekeni de hiç alakası yok bence anlattıklarınızla

1 ağustos 2022 01:35

8. Ben kovayım yükselenim bile kova hatta ama süslüyüm, çok gevezeyim bende bir problem var herhalde kkaksksks

1 ağustos 2022 03:36

9. kova güneş,kova yükselen,kova satürn,kova merkür ve 12. evinde kova stelyumu olan biri olarak ikizler burcunu çok severim çok da iyi anlaşırım. (gizlinot: marsım ikizler) harita bütün olarak ele alınır dolayısıyla kova böyledir ikizler şöyledir diyemeyiz. ben mesela bu kadar kova baskını bir haritada venüs burcum 1. evde ve balık olduğundan dünyanın en süslü insanlarından biri olabilirim. ilişki konusunda çok ağlağımdır ve sadakatliyimdir. öyle çok peşimden de koşturamam mesela çünkü üzülürüm. olmayacak olana olmayacak derim ki peşimden gelmesin vicdanlıyımdır :)

yükselen kovalar zaten çok havalı kadınlardır bu arada zıt burcu aslan ve 7. evleri otomatikman aslan oluyor yani dikkat çekmeleri bir ortama girdiğinde gözlerin ona dönmesi çok normal.

ya ben burçlara inanmıyordum 27 yaşıma kadar sonra nolduysa böyle şeyler oldu. şimdi okuyunca yazdığımı ne saçmalıyorum lan ben oluyor ama işte okuduğum duyduğum kadarıyla bilgiler yukarıdaki gibi... ama doğru ama yanlış bilemem.

1 ağustos 2022 11:20