ilişkide birden bire çok bunaltıcı kadınlardan oldum?

o da son zamanlarda sal beni demeye başladı. bu erkeklerde bunaldıkları bir dönem midir? yani senden bıktım demek mi? yoksa üzerinden aşırı ilgimi vs çekince düzelecek midir? önerileriniz nelerdir. uzun bir ilişki bu arada...

1. Neden bunaltıcı oldunuz süslü bence önce bunu çözmek gerek

15 haziran 2019 22:10

2. Bunaltıcı olmamın sebebi şu. Erkek arkadaşım biraz maço biri. Hani sert bi erkek. Öyle romantik mıçmıç düşünceli biri değil. Dümdüz “erkek işte” diyip sinir olduğumuz erkeklerin %90ını oluşturan kesimden. Bense çok duygusal çok romantik aşık olunca kafayı bozan biriyim. Sürekli ilgi istiyorum sevgi istiyorum. Mesela çevremde hediyeler jestler romantizmler görünce çok kıskanıyorum benimki de öyle yapsın istiyorum yapmıyo. İlişkimizi başka ilişkilerle kıyasladığımı görünce de çok sinirleniyo. Bi süre ilgi görmek için ben çok ilgilendim zor sinirli dönemler geçirdi hep ilgili ve romantik olmaya devam ettim. Fakat şimdi ilgim onu bunaltmaya başladı. Uzak mesafe ilişkisi olmasına rağmen sık sık görüşemememize rağmen beni asla aramıyor. Ben arıyorum 2 dk konuşup kapatıyoruz. Oysaki başta günde 15 defa arardı. Daha romantik daha sevgi doluydu daha espriliydi. O öküze bağladıkça ben daha çok peşinden koşuyorum daha çok arıyorum ilgileniyorum güzel sözler söylüyorum. Ve bu davranışımın sonucu çok kötü oldu ve sal beni biraz git bi şeylerle uğraş film falan izle ama sal beni biraz dedi. Üzüldüm. Benden nefret mi ediyor yoksa ilgisiz zor kadın olunca düzelir mi? Erkekleri anlayamıyorum.

15 haziran 2019 22:16

3. İlgi azalınca özlenince çözülür ama bunu hani görev gibi bir süre bi de böyle deniyeyim diye değil bundan sonra azaltarak devam etmek gerek öteki türlüsünü denedim boğuluyorumlar devam etti e ben de böyle olmaktan memnun değildim zaten vs vs bitti gitti sonra da sonu benzemez inşallah

15 haziran 2019 22:20

4. Şu erkekler kocaman bir dert. Ben sevgiden ilgiden bunalacağımı hiç sanmam aksine havalarda uçardım gibi hayal ediyorum. Kendimi onun gözündeki en güzel en değerli en özel kadın gibi hissetmek istiyorum. Ama ona karşı olan ilgimi ona gösterdikçe kaçmaya başladı. Umarım ilgimi azaltmayı becerebilirim ve bi daha asla kendimi küçültmem.

15 haziran 2019 22:24

5. 4. anonim o kadar mantıklı konuştunuz ve o kadar haklısınız ki... Kendime söyleyemediklerimi söylediniz aslında...

15 haziran 2019 23:05

6. Çok enteresan ya, cem yılmaz misali ayynısını yaşadık sevgilimle daha dün! Roller de aynı. ben de o üstüne/peşine düşen kadın olmaktan epey rahatsız hissediyor(d)um. Ve ben aslında hata bende dedim, kendime daha çok önem vermem gerekiyor vs vs diye anonim4 ne yazdıysa aynılarını söyledim. Kaçan kovalanır durumu mu bu yani de dedim hatta :)

“Ben beni her şeyin üstüne koy demiyorum ki, kendin yapıyorsun. Bunun için beni suçlama, benden de aynısını bekleme” demeye getirdi. Vay be dedim ve durumu şeye bile benzettim, hani yaparsın edersin, sonunda nankörlük görürsün, ben senin için neler yaptım dersin gayri ihtiyari de, cevap: “yapmasaydın, bana mı sordun olur“ :) genellemeyi sevmem ama biz kadınlar biraz böyleyiz galiba ya. Erkekler de biraz öyle :))

Neyse, uzunca bir tartışmaydı ama sonunda barıştık uzlaştık gibi bir şey. Ortada kötü niyet olmadığından ve sevgi olduğundan eminseniz çözülüyor be😍🙏🏻

Eskisi kadar yazmaması benimle ilgili değil. Sen böyle sana değer vermiyormuşum gibi yapınca çok üzülüyorum dedi. Ben buna “uzaklaşmaya” çok takılmamaya çalışıp ona ihtiyacı olan alanı vermeye çalışmaya devam edeceğim. O da bugünden başladı zaten daha çok haber vermeye, şu işim var falan diye. Bunu istemediydim ama olsun. :)

16 haziran 2019 02:19

7. Süslücüğüm kader ortağı bulduğum için sevindim ikimiz adına da üzgünüm :(

Beni sal dedikten 1 saat sonra mesaj attı konuşmak istiyodun söyle falan diye. Zaten kalbim kırgın böyle olumsuz davranmaya devam etmesi beni soğutuyo. Sen çok gerginsin benim kötü bi niyetim yok falan dedim.  Nihayet anladın illa bağırıp çağırmamı mı istiyosun bunu anlaman için falan dedi. Uzatmadım tamam falan dedim görüldü bıraktı ve iyi geceler bile demeden uyudu.

Gerçekten çok kırıcı değil mi? Ben bugün saatlerce ağladım. Ağladım çok üzüldüm böyle davranmana desem sen zaten her şeye ağlıyosun diyip beni küçümsicek.

Bekar olan herkes şöyle sevenimiz olmadı diye dertleniyor. Bense sevgimin bir kısmını göstermiyorum bile daha da rahatsız olmasın diye ve bu halime bile gıcık oluyo ya ben inanamıyorum gerçekten. İçimden ona sürprizler yapmak hediyeler almak şık bir yere götürüp yemek ısmarlamak ve daha nicesi geliyor ama yapmıyorum. Yaptığım an iyice değersizleşicem gibi hissediyorum.

Özürü seni seviyorumu özledimi bile zorla söyletir oldum son bi kaç aydır. İnsan gerçekten hayret ediyo ve şüphelenmeden duramıyo. Onun bu halleri özgüven sorunumu git gide büyütüyo. Psikoloğa gidiyorum ama 1 aydır sınavlar ve parasızlığımdan dolayı gidemedim. Ve böyle uzun ara verince duygusal olarak iyice çöküyorum. Keşke ben de onun gibi duygusuz olsaydım. Benim babam sevgisini belli etmeyen ya da edemeyen bir baba. Bu içimde çok büyük bir yara ve o da bunu biliyor. Ama o da babama benzemeye başladı. Belki de onu ben benzettim.

Tek dileğim normal konuşsun. Bi süre sonra da değerimi anlayıp daha ilgili heyecanlı olsun bana karşı. Sevgi aşk tutku her şeyin üstesinden gelemiyor. İnsan değişmek için çabalamalı bence.

Çok uzun bir iç dökme oldu...

16 haziran 2019 02:43

8. Süslücüm, özellikle bu en son söylediklerinizi sanki ben söylemişim gibi okudum. Belli ki karakter olarak da epey benziyoruz. Keza ben de birbirini değiştirmekten ziyade bir ilişkinin emek, çaba gerektirdiğini, hatta bunun bir sorumluluk olduğunu ama(!) güzel ve seve seve üstlenilmesi gereken bir sorumluluk olduğunu düşünüyorum. Yani emek vermeli ama severek, kendi doğal akışında.

Biz bunu göremeyince Ya da gördüğümüz az gelince ister istemez dile getirme ya da daha fazla ilgi göstererek ifade etme ihtiyacı hissediyoruz. Sizi anladığımı düşünüyorum. Lütfen üzülmeyin.❤️

16 haziran 2019 02:57

9. Sevgilinizin davranışı ise evet, kırıcı olmuş. Ne olursa olsun aranızın iyi olmasını önemsediğini görmek istersiniz ama o hem “hele şükür anladın” demiş hem de direkt gidip yatmış. Çook zor biliyorum ama hiç üstüne gitmeyin. Olmayacağı varsa inceldiği yerden kopar zaten. Biz kadınlar bize değer vermeyene değer vermemeyi öğrenmemiz gerekiyor. Yine de umarım ki hatasını anlar, yarın gönlünüzü alır🤗

16 haziran 2019 03:01

10. Kendi hayatıma zevklerime hobilerime odaklanmak hem kendimi daha fazla geliştirmeme hem de kendimle daha fazla vakit geçirmeme sebep olacak. Anlıyorum ki benimki biraz tutsaklık... Günaydın mesajı atmış ama elimden geldiği kadar geç mesaj vermek için çabalıcam. Ben ona anında cevap verdikçe beni iyice hayatsız zannediyo sanırım. İkimiz için de bizi en mutlu edecek neyse o olmasını dilerim süslücüğüm.

16 haziran 2019 10:23