ilişkilerim neden kısa sürüyor?

maşallah dediğim üç gün yaşamıyor gibi bir durum arkadaşlar. yakında 22 olacağım şimdiye kadar 3 ilişkim(!) oldu deneyeyim diyorum şans veriyorum biraz eli yüzü düzgünse hoşlandıysam. bir kaç hafta flört ettikten sonra ismi sevgililik oluyordu ama en uzunu 3-4 ay sürüyor. şaka gibi gelebilir. bana da komik geliyor artık. ilgimi kaybediyorum ya da beklediğim ilgiyi göremeyince bırakıyorum. biri hariç sevgilimden ayrıldım diye de üzülmedim hiç. milletin uzun uzun ilişkilerini duyunca benimkine ilişki demek komik oluyor. benim yaşımda olup 2-3 senelik ilişkileri olan insanları duyunca çok şaşırıyorum insanlar nasıl uzun ilişkileri devam ettirebiliyor, bir insandan ya da o ilişki içinde olma durumundan bir kaç ayda nasıl sıkılmadan durabiliyorlar diye. geriye bakınca seçtiklerim de çok iyi kişiler değildi şimdi. iyi insanlardı evet ama benim için vazgeçilmez olmadılar belki bununla alakalıdır. hiçbiri ile ciddi bir şey düşündüğümden değil de arkadaşça vakit geçirmişim gibi geliyor daha çok. epeydir yalnızım şimdi neredeyse 2 sene olacak. bu arada konuşmak isteyenler oluyor ama bu sefer de birine bağlı kalmaktan korkup flört aşamasında soğuklaşıp birden ortadan kaybolduğum da oluyor açıklama yapmadan. böyle hafiften tatlı tatlı hoşlandığını belirtip benden adım bekleyen olunca tırsıp kaçıyorum. haliyle son zamanlarda çok özendiğim istediğim sevgi şefkat ve merhamet dolu sevgililik hayallerimden de uzaklaşıyorum. ne yapıcam ben? biraz daha bekar mı takılmalı? kimseyi de umut verip üzmek istemem bu saatten sonra. ne önerirsiniz?

1. Son ilişkin 20 yaşında olmuş zaten kısa sürmesi de normal o yaşta. Biraz maymun iştahlısın ve gözün dışarıda sanki

10 temmuz 2021 00:56

2. doğru insanlarla doğru zamanda karşılaşmadın. sende bir sorun yok, sorun tam olarak doğru insan-doğru zaman parametrelerinde. böyle deneye deneye illa ki ilişkilerinden biri uzun sürecek ve 22li yaşlar bunu dert etmek için çok genç yaşlar. benim de öyleydi. tam da senin yaşlarda kısa süreli rezil ilişkiler yaşıyodum. ve çok alakasız, pskilojik olarak çöktüğüm bir zamanda arkadaşımın eşinin arkadaşıyla tanıştım ve adam hayalimdeki ilişkiyi bana yaşattı 5 sene boyunca. inanılmazdı. benden 4 yaş büyük biriydi ve öğrenciliğim ancak bitti, iş buldum kariyer hedefleri koydum derken o sevgilimden ayrıldım. her uzun ilişki evlilikle bitmiyor ama deneyimlemek çok güzeldi. ayrılmama rağmen hala iyi anarım onu. sizden birkaç yaş büyük insanlarla takılırsanız onlar verebilir istediğiniz uzun ilişkiyi. 22ler falan leş. siz işini eline almış düzenli adamlara odaklanın. maksimum 6 yaş sınır koyun. 6dan fazlası kuşak sorununa sebep olabilir.

32 yaşından sevgilerle...

10 temmuz 2021 00:59

3. 22 yaşında neden benim 2-3 senelik ilişkim olmadı diye kafaya takmak mı........

10 temmuz 2021 01:08

4. 22 yaş için gayet ideal süreler, dert edecek bir şey göremedim. İlişki içinde geçen güzel zaman daha önemli. Süreye takılmayın, keyfinize bakın bu yaşlarda. Bu yaşlarda olup uzun ilişki yaşayanların çoğu toksik ilişkiye dönüyor ya da hayatınu yaşamadan kısıtlanıyor. Şanslı azınlık sağlıklı ve saygılı bir ilişki sürdürebiliyor. Böyle değilse kısa olması daha iyi. İleride zaten illa olacak uzunu da evliliği de. Ne güzel gününüzü gün edin yaa. Pişman olmazsınız.

10 temmuz 2021 01:21

5. a3, sabah akşam düşünüp kendimi harap ettiğim bir konu değil tabiki de. arada sırada insanı yoklayan duygular olduğu için içimden paylaşmak geldi.

3 ilişkiyi toplasan 1 yıl etmedi uzunluğu fjkfdjkd parça parça 2 ay 3 ay gibi süreler. insanız düşünüyoruz işte arada. soruda bir gariplik yok.

10 temmuz 2021 01:32

6. Süslü seninle yaşıtız ve 8 yıllık ilişkim var. Ama senin durumun ne komik ne sorunlu. Aşık olacağın insan karşına çıkmamış belli ki, eli yüzü düzgün olunca hoşlanıp sohbet edip sonra sıkılmışsın. Gerçekten aşık olunca sıkılmıyosun merak etme :D Sadece zamanı vardır.

10 temmuz 2021 01:50

7. Kafa dengin birine henüz rastlamamışsın sadece. Bir gün karşına o insan çıktığında anlarsın zaten. 17 yaşından beri aynı kişiyle sevgiliyim ben, 9 sene oldu, bir gün bile sıkılmadım. Ben olsam akışına bırakırdım her şeyi. Karşına hoşlandığın biri çıkarsa konuş tabii ki ama zorlamaya da çalışma birinden sıkılırsan.

10 temmuz 2021 02:24

8. Vir vir vir vir vir çok konuşuyosun ondan