ilişkimden aşırı sıkıldım?????

günlerdir düşünüyorum süslüler. sevmeye seviyoruz sürekli iletişim halindeyiz ama ben her gün aynı şeyleri konuşmaktan ve haftada bir buluşup hep aynı şeyleri yapmaktan çok sıkıldım. nankörlük mü ediyorum diyorum her ilişki eninde sonunda bu monotonluğa mahkum mu? resmen ilgi görmek için kavga çıkarasım geliyor. ilerde daha da sıkılır mıyım , aynı evde olsak boğulur muyum bunları düşünür hale geldim. tavsiyelerinizi bekliyorum. yaşlarımız 25 bu arada.

1. Hep aynı şeylerden sıkıldığını söylemişsin. Yan yanayken birlikte yapabileceğiniz eğlenceli, bol kahkahalı aktiviteler oyunlar oynamayı deneyebilirsiniz

13 mart 2020 13:54

2. İlişkimiz 1 yıllık. Sakin olun honest bey sadece bakış açısı almak için yazdım çünkü insan bazen objektif olamayabiliyor. Kişisel bunalımlarımız olabiliyor. Teşekkür ederim cevaplar için. Demekki benim de daha fazla çabalamam gerekiyormuş.

13 mart 2020 14:44

3. Ona küçük süprizler yap

13 mart 2020 15:59

4. Sevgili honest,

Kac tane Turk kizi olmayan kizla iliskiniz oldu ve aradaki fark neydi tam olarak?

Su Turk kizi muhabbeti baya sikici nitekim.

13 mart 2020 16:01

5. birini gerçekten sevmediğinizi anlamanız için daha ne olması gerekiyor?

daha 1 yıllık bir ilişkide sıkılmak, heyecansızlaşmak aşık ve seven insan işi mi?

üzgünüm ama ilişkiniz aşk değil, alışkanlık.

13 mart 2020 16:46

6. Yok zaten olmadim demis anon8.

Honest, emin ol diger milletlerin kizlari da bizden farkli degil.

13 mart 2020 18:01

7. @honest "türk kızı" tabirini de alıp inci sözlüğe gidiyorsun kardeşim hadi güle güle

13 mart 2020 21:10

8. Honest denen arkadaş mantıklı olabilecek şeyler yazmış. Neden bu kadar tersliyorsunuz. Ondan çok daha kötü üslupla yazan kadınlar var burada. Süslü sözlükte sadece kadınlar yazabilir diye bir şey mi var? Ayrıca sorduğumuz sorularda erkek bakış açısını görebilmek iyi bir şey çünkü zaten erkeklerle ilgili dertler soruluyor

14 mart 2020 09:26

9. Başınıza ne geliyorsa kendi isteklerinizi ve beklentilerinizi bile söyleyemeyip erkeklere muhtaç yaşıyor olmanızdan geliyor. Kendinizi değersiz görmenizden geliyor. Gezme planını bile başkalarının yapmasını beklemenizden geliyor. Yap planı ben bunu yapmak istiyorum de ve ve uymuyorsa planlarına, tatmin etmiyorsa seni yol ver. Bunun sevgi pıtırcıklığı ile ilgisi yok. Ama sanırım siz sevilmeye o kadar muhtaçsınızki basit şeyleri bile söylemekten kaçınıp karşı taraftan bekliyorsunuz.

14 mart 2020 12:21

10. Hakaret etmeden basit bir iletişimi bile kuramıyorken kimin aptal olduğu çok açık.

14 mart 2020 13:05