ilişkinizin ilk 1 ayında evlilik teklifi eden biri hakkında ne düşünürsünüz?

ben love bombing diye düşünüyorum

1. ciddi değildir zaten. organizasyon yapıp yüzük filan almadıysa zaten üzerinde bile durmayın. hani love bombing bile değil. ''evlenelim yeaaa'' derken emek bile harcamıyorsun. öyle boş boş edilmiş bir laf olduğunu düşünürüm, ciddi konularda böyle gevşek gevşek konuşan erkeklerle de devam etmem.

12 nisan 2022 01:00

2. Sorunlu olduğunu

12 nisan 2022 01:03

3. Love bombing bile değil, nasıl ciddiye alabilirsin ki bunu

12 nisan 2022 01:04

4. şunu ciddi ciddi soran birisi bile olsa, sırf 1 aydır tanıdığı birine evlilik teklif edebilecek kadar hayatsız, hayalperest ve uçarı olduğu için soğurum sanırım.

12 nisan 2022 01:06

5. Aptal olduğunu. Soğurum anında.

12 nisan 2022 04:12

6. Hmm biraz da diğer dolandırıcılara bakayım diye düşünürdüm

12 nisan 2022 04:41

7. 1. Ayda evlilik teklifi alıp 3. Ayda terk edildim eski ilişkimde sljlnlmş inanmayın böyle şeylere kızlar hızlı koşan atın boku seyrek düşerrr

12 nisan 2022 09:18

8. Acil kari ariyor diye dusunuyorum

12 nisan 2022 09:46

9. Yukarıda başlığı olan tinder swindler ile aynı kişi mi? Öyleyse netflix'e haber verin şimdiden ceksinler.

12 nisan 2022 13:59

10. 1 ay değil ama 1,5 ay sonra yüzüklü organizasyonlu evlilik teklifi aldım, 4 yıldır evliyim iyi ki diyorum. İyi ki karşıma çıkmış, benim farkıma varmış, kendini iyice tanıtıp beni ikna etmiş, zira ben onu fark edecek biri değildim. bence bu kadar sert konuşup katı olmamak gerekiyor kızlar, hayat insanın karşısına umulmadık anda ve şekilde çoook güzel şeyler çıkarabiliyor :)

12 nisan 2022 15:12