ilişkiye meyilli ama kafası karışık erkeği hamle yapmaya itecek taktikleriniz var mıdır?

olmak istiyor gibi ama çekinceleri de var gibi…

1. ezik misin ne taktiği ya gerçekten seninle olmak istese olur zaten

8 haziran 2022 19:44

2. eziğim süslü başka soru

8 haziran 2022 19:46

3. İlişkiye meyilli? Kafası karışık? Kafasını yerim onun, sal gitsin süslü o kartlarını açmış zaten, valla bana öğ geldi bu tavla beni modundaki erkek tiplemesinden

8 haziran 2022 20:27

4. bilmiyorum süslü bi şeyi bekliyo gibi ama neyi bekliyo sevgili gibiyiz de değil gibiyiz de çok bunaldım ya

8 haziran 2022 20:39

5. ya neyi beklicek gına geldi bu ıssız adam triplerinden. karşısındaki barbara palvin olsun bak nasıl emin oluyo..sana yani bu tavırlar

8 haziran 2022 20:49

6. Bdndndmdnd süslü gerçekten bu soruyu sorarken utanmadın mi?

8 haziran 2022 22:05

7. süslüm öğrendiğim bir şey var ki seven biri asla böyle beklemeye dayanamıyor ilk günden niyetini belli ediyor. çünkü dayanamıyorlar beklemeye. sen şimdi taktik yapsan bu gelse sevgili olsanız 2 3 haftaya sevgilim çok ilgisiz, üzüldüğüm şeylere önem vermiyor diye soru açacaksın. görünen köy kılavuz istemez. geçen senelerde birinden tam bu sebeple vazgeçmiştim. karşılıklı platoniktik ama somut adımları bilerek atmadığını fark ettim. ikimiz de vur kaç yapıyorduk. ilişkimiz olsa da bu beni el üstünde tutmaz dedim. yine de çok çok istiyorsan ben üzülmem üzerim ;) diyorsann skdmsm sana yazan ilgi gösteren kişileri laf arasına sıkıştır. erkekler biraz salak olduğu için hemen kaptırma korkusuna giriyorlar. bir adım gelir (bunu da bana bir erkek arkadaşım önermişti)

9 haziran 2022 08:02

8. 2019 yılında benim de buna benzer bir ilişki mail vardı. İstediği meyili vs yok keyfi yerinde.

9 haziran 2022 08:06