Vajinanın? Darlığı? Sebebiyle?
Ne iğrenç bir düşünce yapısı ve cehalettir bu böyle.
neyi iğrenç ki bunun? daha önce annemin tamponunu takmayı denediğimde başarısız olmuştum ve belki büyüklüğünden kaynaklı olabileceğini düşünmüştüm. adet kaplarında da boyutları yok mu sanki? bakireler için, doğum yapmış kadınlar için diye?
tampon vajinanın darlığından ziyade reglin yoğunluğuna göre uygun boyda kullanılır aplikatörlü olması rahatlık sağladığı için tampax öneriririm.
çok teşekkür ederim a4. ben de baktım ama üstünde böyle bir ibare göremedim. belki markadan markaya minimal de olsa bir değişiklik vardır diye düşünmüştüm.
çıkarmakta ne gibi bir sorun olabilir a3? daha önce hiç duymamıştım böyle bir şey. bildiğim kadarıyla alt kısmında bulunan ipten çektiğin zaman kolayca çıkıyor
Ne cesaretlisin kız kullanma çok cahil gözüküyorum biliyorum ama hayatta kullanıp riske atamam :((
Bakireyken nasıl tampon kullanabiliyorsunuz ya ben asla yapamıyordum
Mini boyları oluyor onlar uygun diye biliyorum süslü.
ya burası çok bozulmuş bu soruya gelen cevaplara bak ya. tampon kullanmaya cesaret gözüyle bakan mı kullanma kız zarın bozulur diyen mi ohooo cehalet dolu cevaplar. bir kere bakireler tampon kullanır bu bir cesaret konusu falan değil ikincisi bekaretini düşünen insan zaten tampon adet kabı işine hiç bulaşmaz zaten zarın bozulur falan kardeşim troll müsünüz? siz ilk kez sevişme konusuna da böyle cesaret diye bakıp analla oralla geçiştiriyorsanız bilemem ama kız tampon önerisi istemeye gelmiş buraya tampon kullanabilir miyim zarım bozulur mu diye sormaya gelmemiş. Yazar sayısı artacak sponsor kasacağım diye Fikri olup zikri olmayan cahili doldurursan buraya olacağı bu tabii.
süslü çıkarırken zorluğu aslında şişmesinden değil de kanamanız azsa kuruluktan oluyor, yani ben içim çekiliyormuş gibi tuhaf hissediyorum. vajinal cuplar dediğiniz gibi boy boy ama o da bekaret değil doğum gebelik gibi durumlarla vajina genişlemesiyle ilgili. özetle tamponun boyutu en olarak çok farketmiyor farklı boylarda, ped gibi kanama yoğunluğuna göre seçmeniz gerekiyor. benim kanamam çok az ve piyasadaki hiçbir tamponla rahat edemedim bu nedenle.
bildiğim kadarıyla tamponun kızlık zarına herhangi bir zararı yok ama olsa da pek umrumda değil açıkçası süslüler. bekaret takıntım yok, zaten 19 yaşındayım ve bu zamana kadar hayatıma bu kadar özel bir şeyi yaşamak istediğim biri girmedi sadece. yarın öbür gün girerse ve o kişi bunu sorun edecek biriyse zaten s.sin gitsin. yine de teşekkür ederim beni düşünen cevaplarınıza, iyi günler