ilk defa oral seks yaparken çekinceleriniz oldu mu?

baştan söylemek istiyorum oral seks yapanlara karşı hiçbir önyargım yok. herkes istediği hayatı yaşar. o yüzden kimse rica edeceğim yobaz vs demesin.  sorum ise tam olarak şu ki şimdiye kadar sevgilimle cinsel yaşamım olmadığı için ortalama bir ilişkide olması gereken cinsellik nasıldır bilmiyorum. oral seks burada ve ekşi sözlükte genelde her ilişkide olması gereken bir şey gibi lanse ediliyor ama bana sıra dışı geliyor. mesela bugün ekşide okudum yazarın biri “ oral seks bir evliliğin olmazsa olmazıdır” demiş. gerçekten böyle bir şey var mı yoksa insanların tercihinde olan bir şey mi merak ediyorum ve çevremde de sorabileceğim birileri yok.  ileride cinsellik yaşadığım kişi benden oral seks yapmamı isterse bunu yapabilir miyim diye kendime soruyorum ve içinden idrar çıkan bir organı ağıza almak bana çok kötü bir hissiyat veriyor. benim gibi düşünenleriniz var mı ya da böyle düşünüp bu düşüncesini yenen birileri? yoksa en başından beri hiç böyle şeyler düşünmeyip oral seksi çok olağan mı gördünüz? umarım kendimi anlatabilmişimdir

1. İyi hoş düşünüyorsun da başkasının terli bedenine dokunuyorsun en düz haliyle bile. Bence üzerine düşünülecek bir konu değil cinsellik.

24 haziran 2019 23:48

2. Erkeklere kendini yarandırmak için oral seks yapan kadınları anlamıyorum hiçbir zaman da anlamıycam.

Not: ben yapıyorum bana dondurma gibi geliyor çünkü.

Asıl cevap: yapma çünkü iğreniyosun

24 haziran 2019 23:48

3. Evet süslü oral seks, cinsel yasamın ayrılmaz bir parcası. Kadınlar nasıl klitoristen inanılmaz zevk alıyorsa erkekler de bundan asırı zevk alıyorlar.

Sıfır cinsel yasamın oldugu icin söylüyorum seks hayatının baslangıcıdır da aynı zamanda bence. Ben de penetrasyondan önce bunu yapıyordum partnerime. Cunku bu aynı zamanda talep edilen de bir sey iliskide. yeri ve zamanı olmadıgı icin de hızlı seks gibi bir sey acıkcası :)

İğrenenler olabiliyor ben de bunu normal karsılıyorum ama kendim yapmaktan da zevk alıyorum bana yapılmasından da acıkcası.

24 haziran 2019 23:49

4. süslü eskiden 10 yıllık evli de olsam asla ağzıma almam diyordum şimdi oral müptelasıyım sjdhsjk :(

tabii ki istemiyorsanız yapmak zorunda değilsiniz ama karşınızdakinin de bunu bilip öyle devam etmesi gerekir.

yine de üstünüzee baskı hissetmeden eğer bir gün merak ederseniz bi deneyin derim, muhtemelen düşündüğünüz gibi tiksinmeyeceksiniz.

24 haziran 2019 23:49

5. Çokomel sürerek yaparsan miden bulanmaz:)

24 haziran 2019 23:51

6. Hoşgeldin anon5 ben de bu bilgilendirici cevaplar arasından ne zaman dediklerimi çarpıtacak biri gelecek diyordum. Ben buradaki görüşlerden baskın olanına göre kararımı vereceğim gibi bir şey söylemedim. Henüz cinsel bir hayatım olmasa da cinselliğin yemek yemek, uyumak gibi bir ihtiyaç olduğunun bilincindeyim ve ileride partnerimden böyle bir talep alma olasılığım ne olur bunu merak ettim.

24 haziran 2019 23:55

7. Evet oral seks gerçekten de cinselliğin çok olağan, olmazsa olmaz bir parçası. Kesinlikle ekstrem bir şey değil. Daha önce deneyimlemediğiniz için böyle düşünmeniz çok normal. Yine de daha fazlasına deneyerek karar vermeniz daha sağlıklı olacaktır. Eğer normalleştiremezseniz yapmayın istemeyerek, cinsellikte önemli olan tek bir şey var, o da yaptıklarınızın size ne kadar keyif verdiği, karşı tarafa ne kadar keyif verdiğiniz değil.

24 haziran 2019 23:57

8. Bilgilendirici cevaplarınız için teşekkürler süslüler :)  Anladığım kadarıyla oral seks cinsel yaşamın önemli bir parçası. Bundan sonra en azından kafamdaki önyargıları atmaya çalışacağım

24 haziran 2019 23:58

9. cınım ilirdi işin istir yipcik bişi yik bu ne be nerden bağlanıyorsunuz bu siteye

25 haziran 2019 00:02

10. çekinceyi bırak nasıl oldu anlamadım bile. aklımda yoktu nasıl oldu anlamadım bile. çok içgüdüsel bir şey bence. ya da öyle olmalı. belki de o yüzden iğrenmiyorum

25 haziran 2019 00:08