yeni
popüler
    sorular içinde ara
    yeni soru sor
    son sorular
    son cevaplar
    kategoriler
    • süslü
    • moda alışveriş
    • kuaför & güzellik merkezi
    • sağlık
    • spor
    • gönül işleri
    • aile arkadaş ilişkileri
    • cinsellik
    • eğitim & kariyer
    • seyahat
    • pet
    • sanat
    • bürokrasi
    • diğer
    10 yanıt
    • linki kopyala
    • şikayet et

    ilk gece için tavsiyeler var mı?

    evet kırıcı olmadan tavsiye verebilir misiniz? korkuyorum yani ne yapabilirim keşke korkmasam ve bu soruyu açmak zorunda kalmasaydım. zaten bir şeyler yaşıyorduk denedik de çok kez ama olmuyor yani çok korktum hep uzmandan mı yardım alsam?

    1. Ben öncesinde içip gevsemeyi öneririm kasıyorsun demek ki kendini süslü. Haricinde ön sevişmeyi ciddi seviyede uzun tutun.

    1 temmuz 2023 01:42

    2. Bir de korkmanın sebebi ne? Bu önemli.

    1 temmuz 2023 01:43

    3. Neden korkuyorsun +111 altında yatan psikolojik bir sebep varsa basit öneriler sadece umutsuzluk yaratır.

    1 temmuz 2023 01:48


    4. Süslüler korkma sebebim açık konuşacağım girmemesi yani biz bu yıl içinde üç dört kez ciddi şekilde denedik yapmayı misyoner pozisyonunda ama bir türlü girmedi yani genişlemedi ben çok gerildim ortalama bi penis devasa vs değil yani orda girmeyince ben şu an da aynı şeyleri yaşayacak gibi hissediyorum bir an önce bu evreyi geçmek istiyorum. Nişan süresinde kafamız ruhumuz biraz yoruldu biz de denemeyi bıraktık çünkü kafada sürekli dünya işleri döndükçe olmuyordu. Şimdi de aynı şekilde sanki benimki herkesten daha dar küçük girmesi imkansız gibi hissediyorum 

    1 temmuz 2023 01:54

    5. Üstteki süslü parmak bana hep daha çok acıtacak gibi geliyo :((( penis daha az acıtır gibi bi algi var bende

    1 temmuz 2023 09:51

    6. Saçmalamayın ilk önce tek sonra iki parmak olarak deneyin asla zart diye penis sokmayı denemeyin. İlk seferde tek denemede cinsellik yaşayabilen genelde yoktur varsa da partneri dur itirazına kulak asmayarak tecavüz falan etmiştir büyük ihtimalle. Hiç korkma ön sevişmeyi uzun tutun ve sevişirken tek parmağıyla zorlasın. Aklını parmak girecek canım acıyacak diye orada tutma öncesinde bir kadeh bir şeyler içebilirsin. Penis girdikten sonra da bi anda wow cok zevkli bir iş diyemiyoruz hmm seks bu muymuş ya falan oluyor. Misyoner ve cowgirl ilk zamanlar için uygun sanki çişiniz varmış gibi hissedebilirsiniz. Cowgirlde de kasıklara büyük baskı yapıyor ama ufak hareketlerle seksi sen yönettiğin için en zevkli pozisyon bence o. Biz de 3-4 sefer denemiştik hep parmakla ve 4.de parmakla içime gieebildi. girdiğini gerçekten hiç anlayamadım canım hiç acımadı ama buna rağmen şarıl şarıl kanamıştı yanına 2-3 tane günlük ped almanı öneririm çok işime yaradı o zaman

    1 temmuz 2023 11:32

    7. "i̇lk seferde tek denemede cinsellik yaşayabilen genelde yoktur varsa da partneri dur itirazına kulak asmayarak tecavüz falan etmiştir büyük ihtimalle. "

    Yaş kaç ya? Gerçekten butun kadinlarin hem anatomik hem psikolojik olarak ayni oldugunu dusunecek kadar gerizekali misiniz? İfadelerdeki su genellemeye bak hele. Profesor konusmus gibi hshshsh

    1 temmuz 2023 14:40


    8. Benim de uzun süre böyle bir sorunum vardı. Önemli bir tavsiyem var. Kontrolü siz alın. Misyonerde defalarca kez denemiş ve yapamamıştım. Üstte siz olun mutlaka. O sizi tahrik etmeye devam ederken, öperken kendinize göre yavaş yavaş içinize alın. Hızlı olmaya çalışmayın. Canınız çok yanıyorsa icinizden çıkmasın ama ilerlemesin de. Öylece durun ve alışmaya çalışın. Sizi öpmeye, dokunmaya devam etsin bu sırada. Partnerinizin sizi çok tahrik etmesi de çok önemli ıslanmanız için. Ne olacaksa olsun diyip canınız çok yansa da almaya çalışmayın, tahriş olursunuz. Yavaş yavaş deneyin. İlkinde olmayabilir, biraz ara verip tekrar tekrar deneyin. Yavaş yavaş olacak zaten. Ufacık bir ilerleme bile yol aldiginizi gösterir. Ben defalarca kez denedim, yapmak isteyip yapamamak çok yıpratıcı biliyorum ama eninde sonunda olacak merak etmeyin.

    1 temmuz 2023 14:54

    9. Süslücüm seni çok iyi anlıyorum. Lütfen kendini üzme. Ben kullanmadığım eski bir diş fırçasının arkasıyla yapmıştım ilk kez. ( güzelce yıkayıp dezenfekte ettim tabii ki) bir kaç kez deneyip rahatladıktan sonra dilatör aldım trendyoldan. İlk üçünü çok rahat alıyorum ama sonuncusu biraz zorluyor. Denemeni öneririm sana da. Maalesef bu bir erteleme hastalığı sonra yaparım dedikçe ilerleme duruyor. Lütfen şimdiden başla. Sevgiler.

    1 temmuz 2023 15:12

    10. Bu tamamen evleneceğin insanla alakalı ya, sürecin tadını çıkarın. Yani ille şu tarihte şu olmalı diye bir şey yok ki. Hatta mümkünse düğün günü akşamı eve/otele geçince sarılıp uyuyun. Hazır hissettiğiniz zaman olacak zaten, gerilme, cicim aylarının tadını çıkar. 

    1 temmuz 2023 23:39