ilk ilişkiden sonra canım sürekli istiyor süslüler?

biraz komik olucak ama 1 hafta önce ilk kez ilişkiye girdik sevgilimle. sürekli yanıma gelemiyor şimdi kudurdum canım sürekli şey çekiyor hahshdh sizde de böyle olmuş muydu

1. Evet bende böyleyim süslü fkfkfkfkdkd bazen acaba seks bağımlısı mıyım diyr düşünüyorum.

31 temmuz 2021 00:50

2. kız tadını aldık suss hahajah

31 temmuz 2021 00:51

3. Hahaha allah kahretmesin seni. Bende de böyle olmuştu. Günde 3-4 falan oluyordu bayaa istiyordum. Sonra düzeliyor ama her günden daha aza indiremedik 4 yıldır.

31 temmuz 2021 00:56

4. Kanka şöyle diyeyim. Sevgilim diyordu ki hadi dışarı çıkalım ben sevişemicez diye eve gidelim diyordum fkfkdkkdkdk ya da işte çocuk cool takılıyor ben zorla uyandırıyordum çocuğu fkkdkdkdk sırf bu yüzden uzak mesafe ilişkisi yapmıyorum.

31 temmuz 2021 00:58

5. Hayır ilk baslarda neyin ne oldugunu anlamadıgım için istemiyordum kesfetmediğim için neyi isteyeceğimi bilmiyordum yani. Biraz alıstıktan sonra zamanla kendimi kesfedince partnerimi çözdükce arzulamam artmıstı

31 temmuz 2021 00:58

6. A4 valla bekliyordum senin gelmeni. Soru düştüğünden beri biri çıkıp "yrrk delisi" yazar diye bekliyorum tebrik ederim seni embesil.

31 temmuz 2021 01:15

7. a6 rahattım ya kanamam falan da olmadı süslümm hoppidi hoppidi yaptım hahshs

31 temmuz 2021 01:24

8. ya soru sahibi erkek bence. sozlukte kadinlarin cinsellik anilarini okuyarak uyarilan bir yavsakoglu yavsak var. duzenli olarak boyle kadinlarin ilk cinsel deneyimleriyle alakali soru aciyor. baksana hoppidi hoppidi yapmis hic cani acimamis. he tamam. :d

31 temmuz 2021 01:37

9. ilkokul terk misin sen canım? canım acımadı dememişim bak rahat oldu demişim tüm ayrıntılarını yazmıyım istersen

31 temmuz 2021 01:40

10. Çare: dildo