ilk kez oral seks yapacak birine tavsiyeler?

bugun partnerimle buluşacağım ve ona oral seks yapmak istiyorum. açıkçası ilk kez yapacağım için ne yapmam gerektiğini bilmiyorum çünkü pornolarda sadece boğazlarına kadar sokuyorlar ama tek olay bu mu gerçekten? dikkat etmem gereken ya da hoşuna gidecek ne var? dişlerin değmemesi dışında gerçi onu da nasıl yapacağımı bilmiyorum ama deneyeceğiz ne olur birazcık tavsiye :(

1. bu konuyla alakalı ekşide gayet faydalı bir başlık vardı hem erkeklere hem de kadınlara adım adım anlatıyordu ben oradan faydalanmıştım sen de bir bak istersen süslü

ama bence çok da kasma hani acaba hoşuna gidecek mi gibisinden endişelenme aksine ona bir ödül veriyormuşsun gibi olmalı...bence yani

7 haziran 2021 18:50

2. lolipop yalar gibi yaparsan dişlerin değmiyor onun dışında alt bölgeleride (anladın sen) es geçmezsen karşı tarafın hoşuna gidecektir.

7 haziran 2021 18:50

3. 1-Dişlerini değdirme

2-Dilini kullan

3-Em

4-Hepsini almak için zorlama, öğürme refleksin ne kadar izin veriyorsa o kadar al

5-ağzına sığmayan kısmı elinle okşa

6-hayalar inanılmaz hassas, nazikçe yala delirir

7-öpmen tahrik etmez ama duygusal olarak hoşuna gidebilir

8-nazik olmana gerek yok. Özgüvenli ol. Sert davran diyemem ama nazik de olma. Gerçekten emdiğini ve yaladığını hissetsin yani

9- başın hemen altında bi bez var adını unuttum şu an. İnternet bakarsın. orayı yala

10- hayalar ile göt deliği arasını parmağınla okşa. Uçurur

11-Partnerin izin verirse deliği de okşayabilirsin

12- değişik bi tat gelirse anla ki zevk suyu gelmiştir orgazm olmak üzeredir. Aynen devam et.

İyi şanlar

7 haziran 2021 18:52

4. Ay suslu bulamadim o linki :( anon 2 alt bolge ne valla ben acik acik yazdim nolur siz de yazin da anlayayim hajaha

7 haziran 2021 18:53

5. Bence alt bölge dedigi tasaklar suslum kdkfkfkf net olmak gerekirse.

Ben gozlerine bakiyorum cildiriyor o zaman açıkçası. Bir de hep elimle oksamaya devam ediyorum el dil birlitke calisiyorUm dkdfjfk. Basarilar suslumm

7 haziran 2021 19:01

6. Hala kaos çıkmamış ve düzgün cevaplar gelmiş. Olmaz böyle... Hadi kaoscular, feministler toplaşın bekliyorum olay çıkarmanızı elimde çekirdeğimle asdfghjklş

7 haziran 2021 19:52

7. Ay niyeyse soruyu okurken rahatsız oldum bi. (Erkek organlarının çekici olmaması problemi djdjs)

Süslüm tavsiyem yok umarım güzel zamanlar geçirirsiniz ❤️.

7 haziran 2021 23:20

8. Süslü hpv kapmazsınız umarım. Sonra aşısını araştırabilirsiniz. Bir de merak ettiğiniz şeyin videolarına da bakabilirsiniz.

8 haziran 2021 00:09

9. Homoseksüel misiniz, nesine mideniz kalktı nesi iğrenç? Bari gelip yazıp insanların sinirini bozmayın. Heteroseksüel bir kadın olarak gayet de zevkli ve çekici geliyor bana.

8 haziran 2021 12:17

10. Arkadaşlar buraya gelip iğrenç falan yazmak ne? Afedersiniz ama zekanızda problem mi var, kız sizce nasıl bi şey diye mi sormuş, hayır. Sadece tavsiye istemiş niye saçma sapan davranıyorsunuz iki şey okuyamaz olduk her sorunun altı böyle tipler kaynıyor.

8 haziran 2021 13:11