ilk seks icin verebileceginiz tavsiyeler?

hazirim bu sefer yapicam kizlar. korunalim, yeterince islanayim, iliski oncesinde ve sonrasinda cis yapmaliyiz, kendimi sikmamaliyim bunlari biliyorum ama kliseler haricinde “ben keske sunu da bilseydim yapmadan once“ dediginiz, yada ne bileyim pozisyon olarak en rahati nedir vesaire bana tavsiye etmek istediginiz bi seyler var mi? yakin arkadasiniz, kuzeniniz, kiz kardesiniz falan gibi gorun de yazin 🥺

1. Partnerinizin sizden once sadece oral seks dahil birliktigi olmussa test isteyin.

3 ocak 2021 02:14

2. Yedek iç çamaşırı götür. Fazla islanirsan eve gidene kadar pişik olabilir veya donsuz eve dönmek zorunda kalabilirsin. İlk seks çoğunlukla rahatsızlık verici oluyormuş ben rahattım ama yine de buna hazırlıklı git. Kasmaktan ziyade rahat ol ve kendi keyfini de düşün :)

3 ocak 2021 02:16

3. yapildi suslucum. hatta test istemem gerektigini de bu sozlukten ogrenmistim allah razi olsun <3 hpv'nin h'sinden haberim yoktu cevremle de boyle seyleri pek konusmuyoruz yani burda acilan sorulardan ve basliklardan cinsellikle ilgili epey sey ogrendim

3 ocak 2021 02:17

4. başından itibaren korunun yani prezervatifi başta takın biraz böyle yapalım ben boşalacağım zaman sana söylerim yalanına inanma erken boşalır sonra ella alayım mı diye dört dönersin. acele etme ikinizin de hoşuna giden pozisyonu beraber bulursunuz zaten.

3 ocak 2021 02:18

5. cevabin icin tesekkur ederim anonim 2. ayy umarim benim de rahat gecer o sancili kisim sipsak oluverse ben anlamadan. ped ve yedek camasir goturuyorum yanimda birkac gun birlikte kalacagiz zaten

3 ocak 2021 02:19

6. anonim 4 suslu tesekkur ederim cevabin icin. ben zaten pimpirikli oldugum icin prezervatif nasil takilir nelere dikkat edilmeli falan hepsini arastirmistim ve partnerimle de bunu konustuk dedigin gibi sertlestigi andan itibaren takili olacak prezervatif.

burda okumustum ilk sefer icin ustte daha rahat oldugunu soyleyenler vardi ama ben misyoner daha kolay olur gibi dusunmustum. ustte olursam kendim daha kolay mi kontrol ederim yoksa yorulup kendimi sikmaktan iyice zorlasir mi acaba?

3 ocak 2021 02:22

7. 18 den kucuksen yapma tek diyeceğim bu

3 ocak 2021 02:34

8. Yapmamak tabi ki erkekler için o testlerin bir güvenilirliği yok

3 ocak 2021 02:34

9. anonim 5, 6 ve 7 cevaplariniz icin tesekkur ederim. onumuzdeki ay 1. yilimizi kutlayacagimiz cok sevdigim bir sevgilim var.  uyarma sebebinizi anliyorum burda pisman oldugunu soyleyen cok fazla insan olmustu. hazir olmayan, belki buna zorlanan psikolojik baski goren cok kadin var. yasim kucuk degil ben bu karari epey dusundukten sonra aldim. pisman olacagimi sanmiyorum :)

3 ocak 2021 02:42

10. anonim 7 cevabini silmis