imitasyon takılarınızın kararmaması için ne yapıyorsunuz?

merhaba, benim altın ve gümüş olmayan takılara alerjim var ama sürekli olarak altın takı alacak durumum elbette yok. imitasyon alıyorum taka taka biraz alıştım alerjiye ama kararmasına çözüm bulamıyorum. şeffaf oje denedim ama tam işe yaradı diyemem. takıların suda vs. kararmaması için önerileriniz var mı?

1. Benim de bijuteri takıya alerjim var. Çelik küpe takıyorum ve hiç çıkarmıyorum ne alerji yaptı ne de kararma. Denemediyseniz öneririm ama bunlar da kalite kalite olabiliyo bilidiğim kadarıyla.

23 şubat 2021 23:31

2. süslü ben takı yapıp satıyorum, pirinç üzeri altın kaplama (biju değil) su ve parfüm değmedikçe kararmıyor ama alerjik ciltlerde önermiyorum.

siz hem alerjik olmasın hem suda kararmasın derseniz çelik kolye küpe önerebilirim, xuping ya da vip seri olarak satılanlara bakabilirsiniz, ama bunların da modellerini ben pek beğenmiyorum :( tabi sizin zevkinizi bilemem belki siz beğenirsiniz. dediğim gibi arastırırsanız uygun fiyatlı olur süslü

24 şubat 2021 00:48

3. teşekkür ederim süslü o zaman en uygun alternatifi çelik almak sanırım kararmaması için :( gönül altın almak isterdi tabi ama imkansız olduğu için mecbur başka şeyler bakıyorum :/ gümüş vs de kararıyor suya girince :( ben böyle yazın denize vs girince kararmasın istiyorum :(

24 şubat 2021 01:23

4. Süslü gümüş takılar karbonatla ovulduğunda o kararma geçiyor, pırıl pırıl oluyor. Arada karardıkça tekrarlamak yeterli, 2 dklık birşey. Almayı düşünürseniz diye belirteyim dedim.

24 şubat 2021 07:33