inançlı veya kapalı süslüler mastürbasyon hakkında ne düşünüyor hiç yapıyorlar mı?

ben hiç yapmamış birisinin olmayacağını düşünüyorum ama arkadaşlarım klistorisine bile dokunmamış insanların olabileceğini söyledi. ya da eşleriyle değil de sevgilileriyle max cinsel hayatları/hayatınız nasıl? kaos sorusu değil gerçekten merak ettik şuan.

1. Sizin durumunuz farklı tabii süslüm ama biz daha çok bu dürtülere sahip olup da çeşitli sebeplerden bastıran kişiler üzerinden düşünmüştük

4 temmuz 2020 23:22

2. İnanamıyorum hiç ellememiş insan olacağına, insan neden kendine dokunup bakmaktan çekinir ki

4 temmuz 2020 23:24

3. a3, yani bedeninizin o bölümünü hiç keşfetmemiş olabilirsiniz ama ergenlik ve sonrasında karşı cins ile etkileşiminiz oldu mu hiç? illa fizksel bir şey değil yani iletişime geçtiğinizde bi kıpırdanma falan ne bileyim. İllaki hoşunuza giden birileri olmuştur herhalde. yanlış anlaşılmak istemem gerçekten merak ediyorum

4 temmuz 2020 23:32

4. İnançlı+kapalı birisiyim, ergenliğimin başından beri yapıyorum.

Arkadaş çevremde hiç konuşulan bir konu değil bu, arkadaşlarım yapıyor mu yapmıyor mu hiçbir fikrim yok

4 temmuz 2020 23:32

5. ateist olan bir arkadaşım da hiç yapmadığını söylemişti. ben şaşırmıyorum buna açıkçası. yapanın daha az olduğunu düşünüyorum hatta.

4 temmuz 2020 23:33

6. Benim çok inançlı olduğum söylenemez ama ben de yapmıyorum gibi bir şey. Hiç keyif vermiyor

4 temmuz 2020 23:48

7. A3 çok özür dilerim özel bir soru ama porno izleyip ıslanıyorsanız mastürbasyon neden yapmıyorsunuz?

4 temmuz 2020 23:58

8. A8 zinaya düşmemek caiz olur falan demişsiniz ya burada birleşme olmasından kaçınmak için mi yapılabileceğinden bahsediyorsunuz yani kişinin yine kendisinin yapması değil mi, karşı cinsin değil? Kusura bakmayın işin din boyutu hiç hakim olmadığım bir şey. Açıkçası çeşitli sitelerde türbanlı porno adı altında amatör videolar bulunduğundan bu insanlsr bunu mu düşünerek hareket ediyorlar yoksa libidoyu önde tutup inançlarını mı geri plana atıyorlar diye düşündürttü söyledikleriniz.

5 temmuz 2020 00:10

9. Teşekkürler a8 süslüm bugün bilmediğim bir şey öğrenmiş oldum en azından zina neyi kapsıyor. Kapalı hatta namazını kılan arkadaşlarım var fakat hiç böyle konular konuşmuyoruz haliyle. Fakat kapalı olan insanların (gizlinot: Sebebi önemsiz) evlilik dışı cinsel yaşamı bence merak konusu oluyor, arkadaş ortamında bile. Bu cinsel birliktelik olmak zorunda değil. kendi adıma en basitinden penis kavrama eylemini yaptıklarını hayal bile edemiyordum çünkü bana göre inançlı biri evlilik dışında bunu yapmaz gibi geliyordu ama şu an bi ufak aydınlanma geldi. Arkadaşlarıma bakışım değişmez elbette ama bir şeyler değişti zihnimde

5 temmuz 2020 00:37

10. 18-24 yaş arası cinsel olarak aktiftim ama hiç mastürbasyon yapmamıştım, nasıl yapılacağını bilmiyordum. İlk kez erkek arkadaşım sayesinde orgazm olmuştum 20 yaş civarı. Bi gün arkadaşlarım sormuştu hiç yapmadığımı söylemiştim kendi kendime. Nasıl yapılacağını bilmiyordum çünkü. Sonra titreşimli alet kullanarak oldum ve ondan sonra aydınlanma yaşadım 24 yaşımda. Olabiliyor yani

5 temmuz 2020 01:39