ingilizce cv'de lise detayları nasıl yazılır, eşit ağırlık falan lol?

süslüler selam. liseyi de eklemek durumunda kaldığım bir cv hazırlıyorum fakat lise bölümünün başlığının boş kalmaması adına eşit ağırlık eğitimi cart curt bir şeyler yazmam lazım. ne yazabileceğime dair internette de düzgün bir şey bulamadım. equal weight mi yazayım ne yazayım :(

1. tüm (link: https://www.youtube.com/watch?v=F7GbrZuTQ28 mösyöleri) bu soruya davet ediyorum :(

19 nisan 2021 19:51

2. Little little in the middle yaz.

19 nisan 2021 19:56

3. Tm tm şaka. Focused on math and social sciences yaz

19 nisan 2021 19:57

4. ayyyy tamam teşekkür ederim süslü <3

19 nisan 2021 20:00

5. turkish mathematics falan yaz, ne anlarsa anlasın :D

19 nisan 2021 20:30

6. anonim 3 ay keşke öyle sallasam süslü ama yüksek başvurusu yapıyorum, durum ciddi...

anonim 4 yaa süslü çok tatlısınız tavsiyeniz için teşekkür ederim, ben de katıldığım kulüpleri yapıştırayım öyleyse

19 nisan 2021 20:39

7. ay süslü tiyatro kulübünü yazıp bir de "acted in a play" diye belirttim ama sizce oyunun adını falan da yazayım mı yoksa çok mu abartı olur sizce?

bu arada çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için <3

19 nisan 2021 20:55

8. evet süslü dimi şov yapmaya gerek yok kdjfkd

o zaman sadece tiyatro kulübünde olduğumu söyleyip mevzuyu kapatıyorum çok teşekkür ederim tekrardan :)

19 nisan 2021 21:02

9. Lise bilgilerim cv'mde yok

Yazsam turkish-math predominant falan yazardım

20 nisan 2021 19:27

10. Bu arada cv'de gereksiz bilgiye yer yok doğru ama hobin yaptıkların yer gayet almalı. Oyunun adı - rol alınan karakterin adı yazılabilir gayet. Benim yaptığım sporlar ve katıldığım önemli müsabakalar yazıyor gayet ve ben yurtdışında tasarımcıyım sjckcjdckskl

20 nisan 2021 19:29