ingilizceyi geliştirmek için dizi önerileri?

ingilizcemi geliştirmek için ingilizce altyazılı dizi izlemek istiyorum. internette ingilizce altyazılı olan site pek bulamadım. netflix'ten brooklyn nine nine'a başlamayı düşünüyorum. yardımcı olur mu sizce? friends düşündüm ama bulamadım altyazılı. siz neler izliyorsunuz?

1. Friends'i kesinlikle tavsiye ederim. Hem eğlenceli bir dizi hem de konuşmalar tamamen günlük hayata yönelik fazla zorlanmayacağın şekilde. Torrent'ten indirip İngilizce altyazı ekleyebilirsin. Onun dışında Netflix'te bulabileceğin B99 ve How I Met Your Mother da çok kasacak bir İngilizce'ye sahip değiller onları da deneyebilirsin. Aksiyon dizileri daha hızlı aktığı için onları takip etmen zor olabilir, drama dizilerinde de komediye kıyasla daha ağır bir dil var. O yüzden öncelikle bunlarla başlamanı tavsiye ederim

7 aralık 2020 20:58

2. süslü ben friends ile gelişim gösterememiştim.

pek bilinen bir dizi değil belki ilginizi çekmez ama yine de söyleyeyim. ben the 100 dizisi sayesinde ingilizcemi epey geliştirmiştim. bütün oyuncuların diksiyonu çok düzgündü. hepsi tane tane konuşuyordu. kelimeleri çok rahat seçiyordum

7 aralık 2020 20:59

3. teşekkür ederim önerileriniz için

7 aralık 2020 21:06

4. ben de the 100 diyebilirim süslü, akıcı çerezlik bir dizi, hem netflix'te de var. ben bu ara the walking dead'i ingilizce altyazılı seyrediyorum onu da önerebilirim, o da netflix'te var artık. bi de lost'un bir sitede var ingilizce altyazılı hali, o da olabilir. hddiziport sitenin ismi, ilginizi çekerse.

7 aralık 2020 22:58

5. çok teşekkürler süslüm