yeni
popüler
    sorular içinde ara
    yeni soru sor
    son sorular
    son cevaplar
    kategoriler
    • süslü
    • moda alışveriş
    • kuaför & güzellik merkezi
    • sağlık
    • spor
    • gönül işleri
    • aile arkadaş ilişkileri
    • cinsellik
    • eğitim & kariyer
    • seyahat
    • pet
    • sanat
    • bürokrasi
    • diğer
    7 yanıt
    • linki kopyala
    • şikayet et

    instadaki maritsanbulun karantina gunleri hakkında ne düşünüyorsunuz kızlar siz de böyle misiniz bir ben mi pasaklıyım?

    kızlar kadın her sabah uyanıp makyaj yapıp süper giyinip sonra evde cocuguyla oynuyor aksama dogru yeni bilinmedik lüks bir yemek yapmayı deniyor sonra aksam yemegi icin baska kiyafetler yeni bir makyaj guzel takılar takıp kocasiyla cocuguyla yemek yiyor geri yatmak uzere cilt temizligi rutini yapıp geceligini giyip yatıyor. heeer gun aynı sey yanlıs anlasılmasın takdir de ediyorum ama biraz da gerek var mı buna modundayım ben mi cok dagınıgım diyorum yani evde asla makyaj yapmam esofman tisort otururum ve cilt bakımlarımı da bu karantinada ihmal ettim, uyku duzenim asla yok sabah 5-6 da uyuyorum ama kadın gece 12 de uyuyor siz ne dusunuyorsunuz gunluk hayat icin bu kadar efor acaba daha mi canlı neseli ne bileyim mutlu yapıyor insanı??

    1. bence karantina döneminde bir rutin oturtmak, kendini salmamak önemli 

    gün içinde uyuduğun pijamayla oturmazsın, bir elbise ne bileyim, eşofman takımı vs giyersin tamam ama makyaj yapmak ve süslenmek bana çok gereksiz ve instagram için yapılıyor gibi geliyor, hele de her gün yapılıyorsa

    30 nisan 2020 20:08

    2. 2. anonim instanin isi olmasindan ziyade her gun sabah aksam ayri kombin ayri makyaj yapmak ne bileyim asıl makyaj vloggerlari bile evde makyajsız oturuyor hep bence rituel yapmis bu 7/24 cok bakımlı gorunme isini

    30 nisan 2020 20:29

    3. süslü ben bu kadını izmir bostanlı sahil kenarında gördüm hiç de öyle dediğin şeyleri yapacak birine benzemiyordu gayet bakımsız ve salaştı. gerçi bisiklet filan sürüyorlardı kızıyla ama yani nebileyim süslülerin dediği gibi instagram için yapıyor olabilir. ayrıca cildi çok bozuktu şaşırmıştım bayağı instagramda filtre falan belli olmuyor demek ki. cildi bozuk olduğu için de makyaj yapma ihtiyacı hissediyor olabilir. zaten insan makyaj yapınca güzel kıyafetler giymeye de enerjisi oluyor bence işin büyük kısmı makyaj gibi.

    30 nisan 2020 20:40


    4. İzmirde mi yaşıyor süslü?ben de yeni takibe başlamıştım adından dolayı istanbulda olduğunu düşündüm

    30 nisan 2020 22:26

    5. geçen yıl yazın görmüştüm süslü tatil için gitmiş olabilir çünkü ben de tatil için gittiğimde görmüştüm.

    30 nisan 2020 23:02

    6. önemli olan sizin nasıl rahat hissettiğiniz bence. eğer siz salaş bir şekilde oturmaktan mutluysanız öyle devam edin. abiyeyle oturup takıp takıştırmak isteyen de öyle yapsın. bence başkalarını bu kadar inceleyip irdelemek insana iyi hissettiren bir şey değil,hatta bir noktadan sonra sağlıksız bir duruma dönüşebilir. bunu da aslında instagramdaki bahsettiğiniz isim gibi olan figürler pompalıyor bir yandan. influencer diyorlar ama aslında reklamcılık yaptıkları iş, reklamını yaptıkları ürünleri daha iyi pazarlamak için de sürekli kombin, makyaj modunda oluyorlar. gerçek hayatlarında da böyle sürekli makyajlı ve bakımlı da oluyorlardır belki bilemeyiz. ama tek bir doğru, mükemmel hayat stili yok. sizinki de normal,evinde takıp takıştırıp oturan bir insanınki de. sosyal medya figürlerini boşverin o yüzden.

    30 nisan 2020 23:37

    7. Benim anladığım o da kendini motive etmeye, psikolojisini sağlam tutmaya çalışıyor. normaldeki işlerini yapamadığı için instagram takipçilerine yoğunlaşmayı seçmiş herhalde, çünkü bu dönem öncesinde instagram'da bu kadar aktif değildi. Normalde hiç evde oturan biri değildi zaten, gün boyu oradan oraya gidiyor, haftada birkaç akşam dışarı çıkıyor, sık seyahat ediyordu. Zaten bir numaralı ilgi alanı moda ve giyim. Ben de normalde giyimine, kuşamına, makyajına çok özenen biriyim ama evdeyken tayt-sweatshirt giyiyorum, cilt bakımımı aksatmıyorum ama makyaj yapmıyorum. Kah mutfağa girişiyorum, kah hiçbir şey yapmayıp tüm gece oyun oynuyorum. Bazı günler harika, bazı günler berbat hissediyorum. Sabah 6'da yatıp öğleden sonra uyanıyorum. Herkes kendini nasıl iyi hissedecekse onu yapsın. İçinizden gelmiyor diye pasaklı değilsiniz, eminim sizin de kendinizi oyalayacak kendinize göre aktiviteleriniz vardır. Üretken ya da bakımlı olmak zorunda değilsiniz, şu süreci hepimiz piskolojimiz çok bozulmadan atlatsak yeter, çünkü belirsizlik ve güvensizlik insanı zaten çok yoruyor.

    1 mayıs 2020 01:25