instadaki zamazingo_sey hesabı hakkında ne düşünüyorsunuz?

1. Cinsiyetçi biri. Muhtemelen sevgilisini kaptırmış birine kocamda kocam diye takılan tiplerden olduğu için tek suçlu kadınları görüyor.

21 şubat 2020 18:01

2. Avrupa ülkelerinde birinde yaşıyor sanırım inanılmaz sakil duran bi dili var. Nefret dolu resmen. Sayfası büyüdükçe de gazetecilik taslamaya başladı. Bir de buna zamacim canım falan diyenler var şaşırıyorum hiç mi insan yok çevrenizde

21 şubat 2020 18:15

3. Bi de biri hakkında dedikodu paylaşıyor, o kişi bu kadına ulaşıp doğrusunu açıklıyor. Bi özürler bi bi seyler. Kendi yaydığı dedikoduyu başkalarının üstüne atiyor. Garip biri.

21 şubat 2020 18:30

4. Evli aynen kızı da varmış. Karşıt hiçbir düşünceye tahammülü yok takipçileri poposunu kaldırmış inanılmaz ahkam kesiyor dhdhdh

21 şubat 2020 18:53

5. Duygu taylandan ayrılınca sırf şeyma ile takılıyor diye kendine iş adamı bulacak meraklısıydı zaten tadında iğrenç şeyler yazmıştı.bide dekolteli resmini paylaşmıştı falan. Çok rahatsız olmuştum.

21 şubat 2020 22:42

6. Nerde o eski m*tressavar hesapları offf ne güzel günlerdi slhsjsusi

21 şubat 2020 22:59

7. Aslı Enver'e takmış durumda şimdi de ne kadar kötü nefret dolu yorum varsa zevkten dört köşe olarak paylaşıyor acayip bi mesai harcıyor

21 şubat 2020 23:53

8. linkini atarmısınız süslüler bulamadım

22 şubat 2020 17:25

9. Psikolojik sorunlari var. Ünlü olan Türk kadınlara saldırıyor. Sabah akşam Şeyma nefretiyle dolmuş. Hayır bizde bayılmiyoruz ama Instagram üzerinden o kadına sabah akşam nefret kusmak hastalklli bir durum. Erkeklere bir gram laf edemiyor. Allah şifasını versin takipten çıktım.

22 şubat 2020 17:27

10. Sırf biri zamanında şeyma ile arkadaşlık yapmış diye ya da aynı fotoğraf karesine girmiş diye ona nefret kusacak kadar kötü biri. Şimdi asli enveri ifşa ettiriyor aklı sıra. Hadi diyelim huysuz kaba biri ya murat boz ? Ben kaç farklı yerde muratin çok çapkın olduğunu asliyi aldattığını okumuştum ama buna değinen yok tabi.

22 şubat 2020 20:51