instagram biosuna harf ve sonsuzluk koyup sürekli sosyal medyada paylaşan erkek?

sizce %100 aşık mıdır? profil fotoğrafları birlikte olup sürekli seninle sonsuza dek vs açıklamalarla paylaşıp kalpler sonsuzluklar koyan partner çok seviyor mudur?

1. Bunları yapan bunları yapmayandan çok seviyordur ona eminim

10 temmuz 2022 23:06

2. valla şova gerek yok bence ya. keko keko hareketler. seviyo da olabilir sevmiyo da olabilir, değişir ama benim bildiğim çok şov kasan insanlara dikkat etmek lazım. kime neyi ispatlamaya çalışıyolar anlamıyorum. çok toksik geliyor bana böyle ilişkiler. hiç kaliteli, sevgi dolu ilişkisi olan insanlarda böyle hareketler görmüyorum açıkçası.

10 temmuz 2022 23:09

3. Ss cim ayrılmaz o çocuk sevgilisinden sen başka birilerini bul

11 temmuz 2022 00:26

4. sevgilisi olan kişi benim. burada hep negatif yorumlar okuduğumdan tekrar sormak istedim.

11 temmuz 2022 01:51

5. Bir erkek bunu yapıyorsa seviyordur. Herkesin gözünün içine soka soka hemde. Bir de helal olsun böyle erkeklere vala biosunda ilişkisini belli ederek gelebilecek ozel mesajları engellemiş oluyor. Bazı erkeklerin profiline bakıyorum kayıp gibi yaşıyor mu ölü mü sevgilisi var mı belli değil herkese iletişime açık gibi ama biosunda bunu belli eden erkek tüm iletimlere kendini kapatmış sevgilisine aşık seven erkektir.

11 temmuz 2022 02:04

6. Iııııyyyyyy aşırı gayce

11 temmuz 2022 02:27

7. Yani low hayatlar low ilişkiler.. bundan daha kekosu ortak hesap açmak.

Burdan seviyor/sevmiyor tespiti yapılamaz bence sadece keko olduğundan emin olunabilir. Belli bir sosyokültürel seviyenin üzerinde, sosyal bir 'birey' in yapabileceği bir hareket değil bence. Keko olduğunu cebimize koyduktan sonra bu hareketin tek sebebini sevmek değil, kıskanmak ( hatunumun sahibi belli olsun) , aldattığı belli olmasın ( hatunu şüphelenmesin ve acı bir gerçek de olsa diğer hatunlar kapılmış adam diye düşsün amacıyla) de olabilir. Bunlar sadece aklıma gelen ihtimaller, olacak diye bir şey yok tabi.

11 temmuz 2022 02:41

8. Erkek değilim ama eski sevgilimi yazıyodum öyle o istiyodu yada trenddi sanırım hatırlamıyorum. Aşık değildim skskks

11 temmuz 2022 03:12

9. Valla saglam sovcudur baska bir sey degil. Seviyordur da belki ama bu tip buyuk buyuk hareketler bana hep itici gelir.

11 temmuz 2022 06:46

10. Ayy a12 sonra noldu devam mı o kızla