instagram'da bazı takipçilerimin hikayemi görmesini nasıl engelleyebilirim?

özellikle yakın arkadaşlara paylaşmak dışında bir yolu var mi bunun? lütfen olsun çünkü 🥺

1. Hikayeyi gizleme özelliği var süslü...

30 ağustos 2021 15:06

2. Süslü o kişilerin sayfasına gir ve sağ 3 noktaya bas, bu kişiden hikayeni gizle var onu yap. Ama bunu kimden gizlemek istiyorsan hepsine tek tek yapmalısın. O zaman normal hikaye attığında, yani yakın arkadaş yapmadığın zaman dahi onlar hikayenizi görmez.

30 ağustos 2021 15:07

3. Ay çok iyiymiş bu, çok teşekkür ederimm 💜

30 ağustos 2021 15:09

4. Hayır ya tek tek yapmana gerek yok ayarlardan biraz kurcala hikayeni gizle seçeneği var takipçi listen karşına çıkacak tek tek seçiceksin tik var yanlarında. Amele gibi ne gerek var tek tek isim yazıp profilleri gezmeye.

30 ağustos 2021 15:20

5. ayarlar > gizlilik > etkileşimler kısmındaki “hikaye” > hikayeyi şu kişilerden gizle

30 ağustos 2021 15:21

6. Böyle hikayeni gizle kısmından yapınca hikayem normal paylaşılmış gibi duruyor ama değil mi? Yani görenler normal bir hikaye gibi izliyor yakın arkadaşlar tarzı bir şey çıkmıyor? Instagram'a pek hakim değilim de ondan sormak istedim. Teşekkürler bu arada

30 ağustos 2021 15:26

7. Evet süslü

30 ağustos 2021 15:30

8. Çok teşekkür ederim

30 ağustos 2021 16:16

9. süslüler ben aynen böyle yaptım, sonra paylaştığım storye bakanlarda gizlediğim kişinin adı gözüktü ama yanında gizlenmiştir yazıyordu, soluk renk görünüyordu. sonra ertesi gün bir baktım, story ime bakmış gözüküyor?? bu nasıl olmuş olabilir?

31 ağustos 2021 13:09