instagram'dan tanışılıp flört edilen kişi genelde sanal cinsellik mi ister?
malum corona yüzünden flörte hasret kaldık dhdjdk ben de normalde instagramdan tanışmaya çekinen biriyim (benimle ilgili bir şey. ordan tanışmakta bir sorun olduğunu düşünmüyorum yoksa.). bunu belirtmemin sebebi bilgisiz olduğumu söylemek.
neyse ama bu sefer şu anda farklı şehirde olduğum ama okul açılsa aynı şehirde okuduğum birine şans verdim. gayet iyi muhabbetimiz var, ilgi alanlarımız, konuşma tarzımız benziyor. gece geç saatlerde baya konuşuyoruz telefonda. baya gülüyoruz geyik muhabbet genelde. hiç böyle bir şey ima etmemesine rağmen geçen gün aklıma acaba nude'laşmak ya da sexting yapmak istiyor mudur sorusu geldi. ben teknolojiye de insanlara da güvenmiyorum ve böyle bir şey istemem. dediğim gibi yapanları yargılamıyorum, benimle ilgili bir durum yine. sadece soruyorum:
internette tanışıldığında genelde amaç bu mudur? gece geç saatte konuşuyoruz ama dediğim gibi hayatlarımız hakkında. biraz da boş yapıyoruz falan ama acaba bu yüzden muhabbeti buraya getirir mi? getirirse ben istemiyorum diyip sohbete devam etmeli miyim? yoksa kesmeli miyim tamamen? reddedip devam edersem ona "naz yapıyorum biraz daha uğraşırsan atarım" gibi bir mesaj mı vermiş olurum dhdjskd yoksa o zaten istemez mi?
çok farazi bir soru oldu ama şimdiden teşekkürler.