instagram'dan tanışılıp flört edilen kişi genelde sanal cinsellik mi ister?

malum corona yüzünden flörte hasret kaldık dhdjdk ben de normalde instagramdan tanışmaya çekinen biriyim (benimle ilgili bir şey. ordan tanışmakta bir sorun olduğunu düşünmüyorum yoksa.). bunu belirtmemin sebebi bilgisiz olduğumu söylemek. neyse ama bu sefer şu anda farklı şehirde olduğum ama okul açılsa aynı şehirde okuduğum birine şans verdim. gayet iyi muhabbetimiz var, ilgi alanlarımız, konuşma tarzımız benziyor. gece geç saatlerde baya konuşuyoruz telefonda. baya gülüyoruz geyik muhabbet genelde. hiç böyle bir şey ima etmemesine rağmen geçen gün aklıma acaba nude'laşmak ya da sexting yapmak istiyor mudur sorusu geldi. ben teknolojiye de insanlara da güvenmiyorum ve böyle bir şey istemem. dediğim gibi yapanları yargılamıyorum, benimle ilgili bir durum yine. sadece soruyorum: internette tanışıldığında genelde amaç bu mudur? gece geç saatte konuşuyoruz ama dediğim gibi hayatlarımız hakkında. biraz da boş yapıyoruz falan ama acaba bu yüzden muhabbeti buraya getirir mi? getirirse ben istemiyorum diyip sohbete devam etmeli miyim? yoksa kesmeli miyim tamamen? reddedip devam edersem ona "naz yapıyorum biraz daha uğraşırsan atarım" gibi bir mesaj mı vermiş olurum dhdjskd yoksa o zaten istemez mi? çok farazi bir soru oldu ama şimdiden teşekkürler.

1. Anon1 korona var millet nasıl flörtleşiyor anlamıyorum ya mcndncnd instagramdan en fazla sohbet ediyorum ben şahsen, reel hayata taşımıyorum hiçbişeyi

Soru içinse konu illa ki oraya gelecek eğer konuştuğunuz kişi sufi falan değilse sonuçta. Bir de sizinle geceye kadar konuşanın başkasıyla da geceye kadar konuşmadığı ne malum? Çok ciddiye almayın şu flörtleri süslümsözlükte bunu demekten dilimde tüy bitti

Benim online bi flörtüm vardı, uyuyalım mı? Derdi sevimlilik yapıp. P*ç ben uyuyunca diğerleriyle devam etmek için. Yer miyim ben? Benim uykum yok sen yat deyince aaa yok uykum kaçtı derdi fmdndnndf

Güvenmeyim yavrum şunlara güvenmeeeyyiiin

1 ağustos 2020 18:19

2. Muhabbeti getirebilir illa getirecek diye bir sey yok. Her erkek de sexting veya nude atma meraklisi olmuyor. Gercekte de bir seyler yasamak istiyor olabilir. Bunlari ancak soyledigi zaman bilebilirsiniz. O gun geldiginde de yok ben sevmiyorum/istemiyorum oyle bir sey ama konusmaya devam edebiliriz diyebilirsiniz. Zaten eger sadece konusmak bir sey ifade etmeyecekse bir daha aramaz sormaz. Nazlandiginizi dusunmesi en igrenc ihtimal cunku hayir demek hayir demektir. Eger bir daha ima ederse hic bir aciklama yapmadan engellersiniz o zaman da. Tum bu ihtimaller varken siz siz olun cok fazla kisisel bilginizi paylasmayin. Yani evinizi adresinizi, okulunuzu vs bilmesine gerek yok su asamada.

1 ağustos 2020 18:46

3. Daha sizi görmeden bunu isteyen insandan koşarak uzaklaşmalısınız bence. Hem ne güzel belki böyle devam eder.

1 ağustos 2020 18:54

4. Erkek arkadaşımla instagramdan tanıştık. Kesinlikle böyle bir beklentisi olan birisi değil ancak bende aynı senin gibiydim öylesine diye konuşmaya başladım eğer olayı cinselliğe çekse konuşmayı bitiririm nolcak diyordum. Karşınızdaki kişi zaten böyle bir istekte ise bunu belli eder sizde istemediğinizi belli edin ısrarcı şekilde isteği devam ederse de görüşmeyi kesin bitsin

1 ağustos 2020 19:20

5. Teşekkürler süslüler. Öğütler için de teşekkür ederim, çok tatlısınız <3 hepsine cevaben, ciddiye almıyorum tabii ki dahda görüşmeden. Öylesine konuşuyorum. Başkasıyla da konuşabilir şu anda bir söz verilmiş filan değil önemsemem yani... Özel bir bilgi falan da vermiyorum. Sadece flört etmeyi seviyorum ve genelde bunu reelde yapmayı severim ama malum corona var. Dediklerinizi yaparım böyle bir istekte bulunursa. Ayrıca Anonim 4 haklısınız aslında böyle algılarsa onun iğrençliği olur.

1 ağustos 2020 19:59