instagram gizli hesapları görüntülemeye yarayan uygulamayı gördünüz mü?

instagram buna nasıl izin verebiliyor? ben hesabı kapatmayı düşünüyorum

1. Ne ki o

5 nisan 2020 14:56

2. Biraz bu işlerden anlayan biri için Facebook ve instagramda gizli hesaplara girmek pek zor değil. Twitter bu konuda biraz daha zor.

5 nisan 2020 15:02

3. Hangi uygulama o yaa?? Böyle bişi var mı gerçekten? Oo yandık..

5 nisan 2020 15:22

4. Nasıl yaaa gerçek mi buuu

5 nisan 2020 15:27

5. Ben bunu baya araştırmıştım ama yolu yoktu. Yalnızca profil fotosunu büyük halde görebiliyodum :D ay çok merak ettim süslü yaa

5 nisan 2020 15:29

6. postegro uygulamanın adı süslüler. Gerçekten girilebiliyor. Storye filan bakarsanız da isminiz bakanlar arasında gözükmüyor. Ama ben indirmemenizi öneririm, kendim de kullanmıyorum. Stalk işi hepimizi manyak eder.

5 nisan 2020 15:33

7. Öncelikle blog hesabım ve fake hesaplarımı gizliye alıyorum. Bu hesaplar arasında deniyorum :d merak etttiim vallaa, sağol süslüm

5 nisan 2020 15:39

8. Ekşide okudum şimdi bu uygulamaya login yapanların fotoğraglarını kaydediyormuş yani sizin profilinizde görünür olabiliyor artık, o zaman karşıdakinin de mi login yapmış olması gerekiyor görebilmek için?

Tehlikeli geliyor böyle uygulamalar bana.

5 nisan 2020 15:44

9. Anonim7, ben denedim oldu. Açıkçası profilini gördüğüm insanların bu uygulamadan haberi olup da önceden giriş yapmış olabileceğini sanmıyorum.

Girdiğim profil zaten açıktı, o açıdan benim için sorun yok. Tek merak ettiğim, karşıya bildirim vs. Gider mi?

5 nisan 2020 15:49

10. Deneyen var mi kendi hic giris yapmayip fake bir hesaptan kendi gizli hesabina bakan ve gorebilen vs?

5 nisan 2020 15:51