instagram profiline bakanları görmek güncel olarak mümkün mü?

1. Dayanamadım açıklama yazmak istedim. Süslüler öncelikle kim benim hesabıma bakıyor zerre umurumda değil zaten kimse bakmıyordur da. Sadece birkaç kişi var sürekli bakmaktan kendimi alamadığım ve Rezil oldum mu olmadım mı cidden bilmek istiyorum. İnstagram asla vermiyor güya bu bilgileri ama daha önceki sorularda paralı uygulamalar var falan yazılmış. Bir de postegro var yani gizli hesapların kapılarını hunharca açan. Şimdi böyle bir şey varken kim bakmış onun için mi uygulama geliştiremeyecekler diye düşünüyor insan. Paralı ya da parasız çalışan uygulamalar var mıdır? Böyle bir uygulama geliştirmek mümkün müdür? yazılımcı süslülerin fikirlerini de merak ediyorum. Tşk 🌹

22 ağustos 2022 21:20

2. ben bir arkadaşımla oturuyorken konu başka bir arkadaştan açılmıştı, benim pek tanımadığım arkadaşımın da yakını olan biriydi. onunla alakalı bir şey için instasına bakacaktık sonra arkadaşım dedi ki onun profiline girme o uygulama kullanıyor kimin girdiğini görüyor. yani hala var mıdır veya hangi uygulama bilmiyorum bir iki yıl oldu bu konuşma geçeli

22 ağustos 2022 22:17