instagram story’de selfie paylaşmak hakkında ne düşünüyorsunuz?

kızlar arada öylesine selfie çekiyorum yakın arkadaşlarımın olduğu whatsapp grubuna atmak için. bazen çok güzel çıkıyor instagram story’ye atasım geliyor ama ilgi delisi diye yaftalanma korkusuyla atamıyorum. siz ne düşünüyorsunuz storyde selfie paylaşılması normal mi sizce? yoksa kötü mü duruyor?

1. ne alaka? sizin kendi profiliniz kimse karışamaz. herkes insta storysinde selfiesini paylasiyo bu arada:d nasıl bi ortamınız var? ben paylaşmayanı görmedim

5 temmuz 2021 20:47

2. iyi öyleyse valla benim takip ettiğim kişiler selfie paylaşmıyor. selfie paylaşan 2 kişi var sadece. onun dışında arkadaşlarım binaları, sokakları, denizi, partileri, sporunu, gezdiği yerleri falan paylaşıyor hep.

5 temmuz 2021 20:53

3. yani onlar da paylaşılıyor elbette ama sık sık selfie de paylaşılıyor hiçbir problem yok, garipsiyorlarsa onların problemi. dilediğiniz gibi yaşayın süslü. eminim kendileri kompleksli tipler olduğu için en kolay yöntem olarak ben yapamıyorsam bari garipseyip aşağılayayım da başkaları da yapamasın mottosunu da benimsemiş olabilirler:d

5 temmuz 2021 21:01

4. benim listemde sadece bir kişi var bunu yapan. sevgilisi varken çeşitli şeyler paylaşıyordu ama ayrıldığından beri çok uzun süredir hem feedinde hem storysinde sadece kendini paylaşıyor. millet birbirine ss atıp "ee napalım şimdi?", "bu da kendini influencer sanıyor." falan diye sürekli kendini paylaşmasını alay konusu ediyor.

bilginiz olsun.

5 temmuz 2021 21:02

5. benim listemde de sürekli kendini paylaşan 1 kişi var, arada mal demiyo değişim açıkçası. 1 2 kere atılır bence ama her gün dil çıkararak aynı boomerangı da atmazsın ya

5 temmuz 2021 21:17

6. ara ara kendini güzel bulup ya da sırf canın isteyip selfie atmakla günde 10 defa kendini benzer şekillerde çekip atmak farklı şeyler. benim çevremde de selfie çekip story atan çok insan var ama 5 tane farklı şey atıyorsak 1 tane selfie atıyoruzdur. kimse de garipsemiyor. bina ya da bulut da çekip atarım kendimi de atarım yani, garip.

5 temmuz 2021 21:31

7. kendi hikayeme kendi selfiemi koymayıp ne koyacam? dalga geçen de ağır gerizekalı hayatsızdır

5 temmuz 2021 22:45

8. süslüm ben feedimde biraz daha arka planın da önemli olduğu, tercihen selfie olmayan başkalarının çektiği fotoğrafları paylaşıyorum. storyde ise selfie paylaşıyorum ama evden değil de mesela dışarı çıktıysam güzel bir selfie, arkadaşlarımla güzel bir selfie, gezmeye gittiysem gözüme hoş gelen şeyleri falan paylaşıyorum böylece o güne dair bir anı da kalmış oluyor ama pat diye evde çektiğiniz selfieyi storye koysanız kimse neden attın demez, herkes koyuyor çünkü. keyfinize bakın orası sizin sosyal medya sayfanız, başkasının değil.

5 temmuz 2021 23:08

9. aşırı ergen işi maalesef..

5 temmuz 2021 23:27

10. Evde kendi kendini çekiyorsa bence de biraz kötü görünüyor, dışarıda arka plan da güzelse sorun yok.

6 temmuz 2021 11:35