instagramda alakasız garip insanların ( hepsi erkek) istek atması? bir günde 100+?

süslüler son zamanlarda deli gibi takipçi isteği geliyor ve hepsi narkotik ve terörle mücadelenin peşinde koştuğu tiplere benziyor. silahla poz veren bioya atarlı sozler yazan falan.abartısız saniyede 1 istek geliyor.beni nereden buluyorlar anlamıyorum. saçma sapan mesaj istekleri düşüyor dm kutuma alakasız sorular.nasıl durdurulur ve neden oluyor sizce?

1. Beni de aynı şekilde emniyet mensubu olduğunu düşündüğüm tipler ekliyor. Polis üniformalı, biosunda EGM yazan tipler hatta askerler. Korkmaya başladım, Süleyman soylu peşimde sanırım.

26 mart 2023 05:23

2. ben de bumble indirdikten sonra böyle oldu. bilgilerimiz mi paylaşılıyor yoksa oradan isim aratıp tek tek buluyorlar mı anlamadım. sürekli abuk subuk tiplerden istek geliyor, öyle sadece isimle aratınca kolayca bulunabilecek bir ismim de yok. insta profilimde herhangi bir bilgi bile yazmıyor.

26 mart 2023 05:27

3. Bu tarz abazalar birbirlerinin takip ettiği kiz listesine girip kiz bulmaya çalışıyor maalesef

26 mart 2023 05:33

4. Aynen abi instada adım yazmaz bilgim yazmaz takipçim - takip ettiklerim fazla değil hatta gönderi bile beğenmiyorum kaydediyorum ve ha bire istek geliyor nereden buluyorlar anlamıyorum ortak takipçimiz de yok bunlarla başkasının hesabından buluyorlar desem.. Aniden 10 15 istek gelmesi korkunç bu arada ifşam mı çıktı paniği oluyo insanda. Bot mu basıyorlar acaba çözemedim ss

26 mart 2023 05:42

5. Abuk sabuk keko sayfaların gönderilerini beğeniyorsunuz ordan bakıp sırayla istek atıyorlar.

26 mart 2023 08:38

6. hesabim yillardir kapali tek tuk alirim boyle istekler mesaj neredeyse hic. yani acik hesap kullanmanin getirisi muhtemelen

26 mart 2023 11:38