instagramda bir erkeğin dikkatini paylaşım yaparak mı daha çok çekeriz yapmayarak mı?

süslüler biri var.. bana karşı büyük ihtimalle bir şey hissetmiyor. hatta biraz gıcık oluyor bile olabilir yaşadığımız bazı ufak şeyler yüzünden :d yani ben öyle düşünüyorum. her neyse ben bu beyden ne yazık ki hoşlanıyorum ve bana bir adım atsın istiyorum instagramdan vs. hoşlanmıyorsa neden adım atmasını bekliyorsun diyeceksiniz yani bence benim ondan hoşlandığımın farkında, belki o yüzden hikaye falan paylaşırsam dikkatini daha çok çekip hislerini tersine çevirebilirim. ya da hiç paylaşım yapmayarak merakta mı bıraksam daha iyi olur? ikilemde kalmamın sebebi, sık sık bir şeyler paylaşan kızlara daha çok yazıyorlar diye bir şey duymuştum sözlükte. ya da sessiz kalıp merak uyandırmak, ulaşılmaz gözükmek vs daha dikkat çekiyordu sanki kaçan kovalanır misali. biraz durumlar karışık ama umarım yardımcı olacak birileri çıkar süslülerim

1. memee

6 şubat 2022 19:05

2. Ss sık sık hikaye atmadan olmuyor ya öyle durup dururken mesaj atmak istemiyorlar. Yazmak isteyen çiçek fotosuna bile cevap verip muhabbet açıyor yaşandı

6 şubat 2022 19:13

3. İnstagramda paylasım yapmayınca kacmıs mı oluyosun yani :d

6 şubat 2022 19:18

4. ben her gün bir story atıyordum resmen o yazsın diye . bir hafta içinde yazdı. genelde cevap verebileceği çeyler at. sevimli bir hayvanla fotoğrafın olabilir, yaptığın bir yemek, tatlı falan olabilir. kendi selfini atmaya da özen göster seni de görsün aklında kal. mesela bir yere git güzel manzaralı falan orayı çek at işte aa neresi burası falan yazabilir yani bunları yapmana rağmen yazmazsa boşver yazmayacaktır

6 şubat 2022 19:23

5. Paylaşım yapmayarak nasıl dikkatini çekebilirsin ki sence mantıklı mı bu?

6 şubat 2022 19:42

6. Gıcık kapmış olabileceğini düşündüren ufak tefek şeyler ne süslü?

6 şubat 2022 19:47

7. Teşekkürler süslüler attım bir story bakalım hayırlısı :)

A7 süslüm bir araya geldiğimizde ortam müsaitti aslında daha samimi davranabilirdim ama onun yanında baya bi heyecanlandığım için salak gibi ters yaptım soğuk davrandım o da buna karşı bana biraz ters davrandı sanırım :d

6 şubat 2022 20:15

8. Şöyle söyleyeyim, erkeklerin zaten niyeti varsa olayı oraya getirmiyorlar bence salağa yatıyo ısrarcı davranıyorlar. Çok çok benzer bir olayı üniversitede yaşadım. Seninle aynı sebeple aynı şekilde davrandım çocuğa ortak arkadaş Ortamında :) Bence büyük aşklar öyle nefretle falan başlamıyor süslü, böyle durumlar olumsuz sonuçlanıyor. İnsta ile ilgili Verebileceğim bir tavsiye yok, reelde denk geliyorsanız bir dahakine daha sıcak davranabilirsin. İnşallah herşey istediğin gibi olur ne diyim ben benim modelde bir kişi daha yoktur sanıyordum :)

7 şubat 2022 00:07

9. A7 çok teşekkür ederim :) ben de kafaya koydum zaten bir daha onu görürsem gülümseyeceğim selam vereceğim.

Bu arada attığım hikayeye bir şey yazmadı :d  istese yazabileceği, ilgi alanında olan bir hikayeydi :( neyse artık bir dahakine belki...

7 şubat 2022 00:33

10. Süslü en sinir olduğum şey: bana adım atsın ama ben hiç sinyal göndermeyeyim kafasıdır. şayet karşı taraftan bir adım bekliyorsan adım atmasını sağlayacak cesaretlendirecek, ona sinyal olarak gönderilecek paylaşımlarda bulunman gerekiyor. Onu hiç ilgilendirmeyen Çiçek, böcek, yürüyüş paylaşımı yaparak ne adımı atmasını bekliyorsun ki? Ben yürüyüş yapayım, aşkımdan ölen köpek de yürüyüşümü bahane etsin yazsın bana beklentisi çok ütopik. Gerçekten ilgisi olan biri adım atacağı varsa da şu paylaşımlardan sonra adım atmaz. Niye? Ben adım atmak için debelenirken kendisi hiç oralı değilmiş gibi çiçek böcek paylaşıyor der, gurur yapar adım atmaz.

Kendinden pay biç. Birisine adım atmak istersen durduk yere "selam ben Jale" demeyeceğine göre, ondan bir sinyal alıp öyle adım atarsın değil mi? Onun da sana adım atmasını sağlaman İçin onunla ilgili bir şey paylaşmalısın ki sinyal gönder çocuğa.

7 şubat 2022 04:21