instagramda sevgilisiyle fotoğraf paylaşmayan erkekler hakkında ne düşünüyorsunuz?

biliyorum her şey instagram değil ama güzel giden bir ilişkide insan bekliyor, böyle bi durumda acaba başkalarıyla mı konuşuyor diye düşünmek doğru mu

1. Kesinlikle doğru

7 haziran 2019 11:10

2. Aşırı olur bence öyle düşünmek ama ben de beklerdim. Tabiki her an beraber foto koymak zorunda değil ama insta da aktif biriyse fakat hiç beraber post veya story koymamışsa düşünürüm.

7 haziran 2019 11:14

3. ben evlenene kadar sosyal medyaya kimseyle foto koymayı düşünmüyorum, ama erkeklerin kafası başka çalışıyor. onlar iki adım ötesinden fazlasını düşünemediklerinden bir şeyi yapıyorlarsa ya da yapmıyorlarsa nedeni bariz şeyler oluyor.

7 haziran 2019 11:16

4. Biz uzun süredir beraberiz ama sevgilim hiçbir şey paylaşmıyor söylememe rağmen

7 haziran 2019 11:39

5. Bahanesi ise benim baskı yapmam bu konuyu inat haline getirmem

7 haziran 2019 12:06

6. o direkt yalan. derdi baska olmasa, siz artik onu bu meseleyle bir daha bir daha rahatsiz etmeyin diye bir tane paylasim yapardi.

7 haziran 2019 12:17

7. Ben genelde story atalım falan diyordum. Bi gün baktım öne çıkarmış birlikte attığımız storyleri. Profilinde tarih isim falan yok ama.

7 haziran 2019 12:20

8. Ya story falan fark etmez ben ona millete her gün şov yapalım demiyorumki bir tane fotoğrafımız dursun profilinde diyorum

7 haziran 2019 12:23

9. bir de erkekler yanlarindaki kadinla, sanki yanlarindaki pahali bir arabaymis gibi hava atmayi seviyorlar. cok guzel sevgilisi olanlara bak, nasil paylasiyorlar. seni paylasmaz, baska iliskide baskasini paylasir. erkek milleti hic karisik degil, ama biz kabullenemiyoruz.

7 haziran 2019 12:25

10. Kesinlikle gözü disarda demek bence.

7 haziran 2019 12:26