instagramda tanıdıklarımın bulamayacağı anonim hesap açmak istiyorum ?

süslülerim merhaba, kendime diyet instagram sayfası açmak yediğimi içtiğimi göbeğimi falan atmak istiyorum açıkçası gizli profil olmayı da cok istemiyorum ama, bunu kimsenin “önerilenlerinde” çıkmadan nasıl yapabilirim? önlem amaçlı gizli mi yapmalıyım profilimi? ayrı bir mail hesabı mı açmam lazım? iletişim bilgilerini nasıl girmeliyim?

1. yeni bir mail aç ve telefon numaranı girme. hesabını rehberindekilerle eşleştirme. insanların yanında instagram kullanırken veya ss atarken dikkat et.

Kolay gelsin

19 ağustos 2020 11:16

2. Tamamdır süslüm cok teşekkür ediyorum hemen deniyorum. Sorum cok cok saçma olabilir kusura bakma ama yeni Mail açarken girilen telefon numarasından bir şey olur mu ki

19 ağustos 2020 11:34

3. fazla detay ama risk alma derim. Gmail açıyorsan zaten telefon numarasına ihtiyacın yok. Ben şifremi unutmam hacklensem de sorun Olmaz hesabı kurtarmaya uğraşmam dersen, 10 dakikalık mailleri kullan.

19 ağustos 2020 13:57

4. Anladım süslüm cok teşekkür ettim cevapların için 🌸

19 ağustos 2020 14:15

5. bence mumkun degil suslu, instagram olabilecek her seyden veri topluyor. en yuksek sansin yeni bir email ile acman olur. ben buna ragmen seni tanidiklarina onerecegini dusunuyorum. hesabi acarsan birsure sonra seni tanidiklarina onerdi mi onermedi mi lutfen guncelle.

19 ağustos 2020 14:20

6. Off ben de studyblog açtım tanıdıklarım görürse dalga geçerler çünkü tembel biriyim.  Motivasyon için açtım :(

19 ağustos 2020 15:48

7. Tanidiklariniz gorur fakat kim olduguna anlam veremez. Benim her hafta boyle hesaplar onerilerime dusuyor

19 ağustos 2020 16:41

8. Kendi adımı kullanmadan bir mail hesabı alıp açtım hesabı süslüler ama hesabı gizledim :( çevremde “diyet“ denince akla gelen ilk İnsan olduğum için önerilere düşmemek beni daha cok mutlu eder🙏 Güncellerim tabi süslülerim. Bi de görmesini İstemeyeceğim, dalga geçeceğini düşündüğüm insanları üşenmeyip  tek tek engelleyeceğim

19 ağustos 2020 17:30

9. Ben yeni maille fake ders hesabı açmıştım lisemdeki cocuklar takıp attı korktum dondurdum hemen.Nasıl oldu anlamadım ya djdjks beni tanıdılar diye ödüm bokuma karışmıştı çünkü upuzun cümlelerde hellooo gençleeeer diye başlıkla tüm hayallerimi istediğim mesleği yazıp kendimi tanıtmıştım aklıma geldikçe utanıyorum fndjdsnsn

20 ağustos 2020 04:21

10. Ay anonim 6 süslüm korktum su an... ben dalga geçme potansiyeli olan kişileri üşenmedim teek teek engelledim inşallah izimi kaybettirmişimdir:d

20 ağustos 2020 09:05