internette tanışılan birine ne kadar zaman sonra telefon numarası verilir?

süslüler soru yorumda. internetten tanıştık ve hemen numarasını vermiş. ben bayadır bu flört işlerine uzağım normal mi bu, yazayım mı?

1. soru başlıkta yazmak istemiştim

12 şubat 2021 17:37

2. ben artık paranoyak olduğum ve korktuğum için hiçbir zaman vermiyorum. arkadaşsız (okul arkadaşları-eski arkadaşlar hariç) ve sevgilisizim ama kafam rahat, tavsiye ederim. :(

12 şubat 2021 17:43

3. a2 süslüm ben de çekiniyorum biraz ama pandemide yanlızlıktan çok bunaldım gerçekten dayanamıyorum artık :(

12 şubat 2021 17:48

4. anladım süslü bir hafta falan konuştuğumuz yerden devam edeyim o zaman numara vermeden. sağol

12 şubat 2021 18:13

5. Numarayı neden bu kadar büyütüyorsunuz ya sapıklık yapacak hali yok ya size. Yaparsa da ver savcılığa alsın cezasını. Ha taktik yapacağım ağırdan alacağım diye soruyorsan onu anlarım.

12 şubat 2021 19:38

6. Bence 4-5 ay vermeyin numarayı. Kişiye bağlı uzayabilir. Muhtemelen başka insanlarla da konuşuyordur. Anonim bir platformsa ben olsam gerekli bazı bilgileri öğrenip kim olduğunu bir teyit ederdim. İnstagram falansa (ki oradan da rahatlıkla konuşabilirsiniz sanırım) zaten adı soyadı bellidir. Daha kolay teyit edilir. Yine de ortalık dengesiz dolu. Zaten düzgün biriyse üstelemez, bekler.

12 şubat 2021 20:07